2777
2789
عنوان

پولداری😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1828 بازدید | 72 پست
ببخشید شما پرستاری؟؟  میشه چند لحظه وقتتون رو بگیرم .... از الان با یه برنامه ریزی منظم تا خود ...

سلام عزیزم ب خییییلی چیزا بستگی،داره

اینکه طرف توچه لولی باشه 

کنکور داده یانه اشنایی داره یانه تست زدم بلده یانه کلاس میره یانه

بهرحال نشد نداره

🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوست ندارم در حد بالایی پولدار باشم

دوست دارم معمولی باشم پپلداریهوبه

ولی من دوست دارمدر حدی پولدار باشم تا جایپیشرفت داشته باشم

اگه بخوام اینا رو تحربه کنم ارزویی برا نمیمونه

مثل بچه ایکه اسباب بازی مورد علاقشو میخره🙂دوروز بازی میکنه و خسته میشه... باز ارزو داره یه نوع دیگه اسباب بازی بخره

اکه همه مغازه رو بهش بدی بالاخره یه ماه بعد براش تکراری میشه

خیلیا رو دیدم اینطوری متاسفانه 

دل فروختن چیزی رو ندارن همه رو گذاشتن نسل به نسل بچرخه بینشون😑

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤
ولی من دیگ خسته شدم حقیقتا نمیکشم ..☹️ تا کی باید ایقد تو رفاه و آرامش باشم هی میگم مامی بسته دیگه ...

😂😂😂آها الان میخواستی بگی غیر معمولی؟؟

فک نکن آدم پولدارا غیر معمولین🙂ت از معمولی هم معمولی تریییییی

عشق یعنی خانواده🖇🎉♥️🌱
عادی میشه اولش ذوق داری ما هم از طرف بابابزرگم باغ رسید بهمون اولش خیلی ذوق داشتیم بعدش خیلی عادی شد ...

عادی شدنش بعد چند وقت طبیعیه اما متفاوت بودنشون نه!!

اینکه یه بچه پاستیل ۷۰ تومنی بخره واسه یه زنگ تفریحش ولی یه بچه نتونه پاستیل ۷ هزارتومنی بخره خیلی فرق داره 

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖
من دوست ندارم در حد بالایی پولدار باشم دوست دارم معمولی باشم پپلداریهوبه ولی من دوست دارمدر حدی پو ...

اره اما سفر رفتن و غذا و خوراکی های متنوع خوردن هیچ وقت عادی نمیشه

زبان خارجی تو سن کم یاد گرفتن عادی نمیشه

اسباب بازی خریدن و لباس جز تربیت میتونه باشه اما لایف استایل پولداری یه مشخصه بارزه

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖