2777
2789
عنوان

پولداری😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1828 بازدید | 72 پست
من خودم یه پاساژی رفتم که قیمت ها واقعا مسخره بود!! یه سیب معمولی کیلویی ۸۰ تومن!!! حالا بقیه رو خو ...

واقعا صحبت های عادلانه ای دارید

آفرین 

چقدر باشعور و فهمیده

همین حرف من که به شما از سر تحسین زدم یه درون‌گرا بد برداشت کرد متاسفانه 

در خلع هستیم

تو رو سننه قربونت برم؟؟
عزیزم مگ بچت چن سالشه :||

بچه ندارم😂😂😂

اگر داشتم و اونا هم بزرگ بودن😂😂😂

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما لطفا سعی کن سریع تو تاپیک ها جبهه نگیری  به این جبهه نگرفتنه میگن درونگرایی من منظور بدی ن ...

استفاده از لفظ " آفرین دخترم " قبل از پرسیدن " چندسالته " به خوبی منظورتو رسوند ولی اگر من اشتباه برداشت کردم عذر میخوام و اینکه بدون هیچ آدم عاقلی از نقد شدن و شنیدن حرف منطقی ناراحت نمیشه 

من وقتی معلم خصوصی داشتم حس اسکل بودن داشتم😂😂 ن این حسا ک شما میگی

اشتباه نکن

فکر کن سر کلاس داری آب و بابا درس میدی، یکی معلم خصوصی داشته و الان سریع و خوش خط مینویسه و معلم میگه آفرین بهت

یکی هنوز بلد نیست مداد دست بگیره و معلم میگه دفعه آخرت باشه انقدر بد نوشتی

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖
اشتباه نکن فکر کن سر کلاس داری آب و بابا درس میدی، یکی معلم خصوصی داشته و الان سریع و خوش خط مینویس ...

بستگی به خود بچه داره

من یادمه کلاس اول تو جلوه دانش بودم 

از همونجا پایه درسیم قوی رشد کرد

با اینکه دولتی بود

تو رو سننه قربونت برم؟؟
بستگی به خود بچه داره من یادمه کلاس اول تو جلوه دانش بودم  از همونجا پایه درسیم قوی رشد کرد ...

منم مدارس دولتی بودم و با تلاش خودم عالی پیشرفت کردم

اما اینو دیدم برام جالب بود

نه ناامید شدم به جای ناراحتی ‌‌‌.... شب خوش 

از حرف من؟

من واقعا قصد نا امیدی رو نداشتم عزیزم 

فقط حالم خوب نیست نمیدونم چرا همیشه دنبال دعوام دست خودم نیست تا یکی رو میبینم که خیلی از خودش تعریف میکنه اینطور میشم

منو ببخش اگه دلخور شدی. قصد بدی نداشتم

شبت بخیر

تو رو سننه قربونت برم؟؟