2777
2789
عنوان

کی زندگی میکنم:)؟

86 بازدید | 17 پست

تنهام . کسی رو ندارم.  هیچوقت کسی بهم نگفت دوست دارم. هیچوقت کسی نگفت پشتتم  .دلم خیلی گرفته پدرم‌ هم ترکم کرده دلم خیلی گرفته دلم میخواد فقط یک روز بخندم  فقط یک روز شیش ساله منتظر روز های خوبم   ولی اون روز نمیاد چرا ؟؟ آخ خدااااا از  ته دلم دارم گریه میکنم تروخدا ترو یه همون قرآن ازت خواهش میکنم منم دلم میخواد بخندم منم ادمم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی بگردم خدا رحمتشون کنه🥺 چند سالتونه؟ 

۱۶  وقتی ۹  سالم بود پدرم تو بغل خودم جون داد بعد ناپدریم گیرم اومد یک سال زندانیم کرد تو خونه هوووو..... اکه بخوام تعریف کنم میشه یه داستان

۱۶  وقتی ۹  سالم بود پدرم تو بغل خودم جون داد بعد ناپدریم گیرم اومد یک سال زندانیم کرد تو ...

خدا بهتون صبر بده🥲💔

هم سنیم:)

میدونم که بعضی وقتا با گریه کردن خالی میشیم چون واقعا خودم خیلی وقتا بعد از گریه حالم خوب میشه ولی زیاد ناراحت نباش(میدونم گفتنش راحته و جای تو نیستم) اما یه روز روز خوب میاد کی دقیقا نمیدونیم:))

درست رو بخون به فکر کنکور و دانشگاه باش الان یکم سنتون کمتره ولی سعی کن دانشگاه خوب قبول شی کار کنی و خودت رویاهات رو بسازی🌺

خدا خودش فرموده که بعد از هر سختی آسانی هست تا اون روز تسلیم نشو باشه؟

اگه شاد باشی و تسلیم نشی روح پدر خدابیامرزت هم شاد میشه.

یک عدد خواهر مولا غلط‌گیر هستم.بذار به جای بزار/ تکیه کلام به جای تیکه کلام/ عزا به عذا/ عذاب به جای عزاب/ لطفا به جای لطفن/ سؤال به جای سئوال/ غذا یعنی طعام، خوراکی/ قضا یعنی قسمت و روزی (نماز قضا هم اینطوری نوشته میشه)/ برعلیه اشتباه هست به جاش بگیم بر ضد یا علیه/ گزاردن یعنی انجام دادن، به جا آوردن ما سپاسگزار و شکرگزاریم/ گذاشتن یعنی قرار دادن/ بارگذاری به جای بارگزاری/ راجع‌به به‌ جای راجب/ سعی به جای سیع/ مشق به جای مقش/ توجیه به جای توجیح/ در به جای درب ❤ معتقد به فارسی نگاری درصورت وجود کلمات معادل فارسی هستم.❤ یه صلوات برای سلامتی امام زمان عج میفرستی؟🌱.دعا کنید به آرزوم برسم🦋
بلد نیستم انرژی مثبت یه خودم میدما اما فایده ندارع

میفهمم.یه بخشی هم تاثیر دیگرانه🥲

یک عدد خواهر مولا غلط‌گیر هستم.بذار به جای بزار/ تکیه کلام به جای تیکه کلام/ عزا به عذا/ عذاب به جای عزاب/ لطفا به جای لطفن/ سؤال به جای سئوال/ غذا یعنی طعام، خوراکی/ قضا یعنی قسمت و روزی (نماز قضا هم اینطوری نوشته میشه)/ برعلیه اشتباه هست به جاش بگیم بر ضد یا علیه/ گزاردن یعنی انجام دادن، به جا آوردن ما سپاسگزار و شکرگزاریم/ گذاشتن یعنی قرار دادن/ بارگذاری به جای بارگزاری/ راجع‌به به‌ جای راجب/ سعی به جای سیع/ مشق به جای مقش/ توجیه به جای توجیح/ در به جای درب ❤ معتقد به فارسی نگاری درصورت وجود کلمات معادل فارسی هستم.❤ یه صلوات برای سلامتی امام زمان عج میفرستی؟🌱.دعا کنید به آرزوم برسم🦋