2777
2789
عنوان

زن عموم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 10411 بازدید | 196 پست
نمی تونم بدم که می‌فهمن کیم برام بد میشه جلو عموم😭بعدم ترحیم من اصلا نمی دونم کارت زدن با نه  

اشکال نداره 

اسم مامان باباتو میدونی ؟ 

برو بزن سایت قبرستان فلان استان 

اسم شون رو که یه روز فوت شدن بفرست

میتونی فقط تاریخ رو بفرستی با جنسیت 

فعلا خودتون یه بیو خفن تصور کنید تا یه چیزی به ذهنم برسه     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تو یک حادثه خواهرم و پدرم رو از دست دادم

کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد)  من‌ 🧚‍♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚‍♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹

عزیر دلم غصه نخور خدارو شکر پدرت برات گذاشته تا خودت نخوایم هیچ کس نمیتونه مجبورت کنه 

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠
گواهی فوت داری ۳ تا ؟   عکس قبر داری ۳تا  ؟  شناسنامه یا کارت ملی باطل شده داری ۳ ت ...

واقعا شعورت در همین حده مرض نداره که دروغ بگه تاپیک های قبلیشو نگاه کن واقعا متاسفم برات

تیکر تولد یک سالگی پسر نازم (✪‿✪) ♥💋😍😘

یجوری تا ۱۸ سالگی کشش بده دیگه نیاز به سرپرست نداری قانونی اونطور میتونی با داداشت مستقل بشی الانم اگه پدر بزرگ یا دایی یا کسی دیگه ای داری باهاش در میون بزار البته اگه میدونی پشتته 

یجوری تا ۱۸ سالگی کشش بده دیگه نیاز به سرپرست نداری قانونی اونطور میتونی با داداشت مستقل بشی الانم ا ...

داییم نمیشه پدر بزرگم گیره اما می تونم به همین عموم بگم نی دونم خیلی دوسم داره اما می ترسمد