2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من جایی ام که خیلی سرده کلا پوستم خشک شده و حالت پوسته خیلی ریز سفید روش هست و خارش داره، بقیه بدن رو چرب میکنم. ولی کف سرم هرچی شامپو موی خشک و ابررسات میزنم فایده نداره

من جایی ام که خیلی سرده کلا پوستم خشک شده و حالت پوسته خیلی ریز سفید روش هست و خارش داره، بقیه بدن ر ...

عزیزم من ی مدت شوره داشت سرم نمیدونم علتش چی بود ولی خو پوسته پوسته میشد با شونه کنده میشدن تمام لباسای مشکیم ب گند کشیده میشد 

شامپو کتوکونازول استفاده کن 

اسم کاربریم باید بغضه گلو بود دستم خوردشما اینجوری بخونین.  اشکام همیشه اماده بارشن.چون دلم غم داره  
پوست سرت مثل شوره میشه پوسته پوسته سفید؟؟

کلا پوستم خشک شده . پوست سرم هم این حالت رو پیدا کرده. حالت پوسته ریزه سفید. برای بقیه بدن میشه چرب کرد ولی پوست کف سرم رو هرکاری میکنم خوب نمیشه

کلا پوستم خشک شده . پوست سرم هم این حالت رو پیدا کرده. حالت پوسته ریزه سفید. برای بقیه بدن میشه چرب ...

اینم امتحان کن کتوکونازول بزن اول سرتو با شامپو بشور عادی بعد از این بزن سه دقیقه کف سرت ماساژ بده اول در هفته س بار بزن بعد هفته بعد دوبار بعد کمش کن تونستی فقط با این شامپو سرتو بشور اینی که گفتم دستورشه ولی من خودشو تنها استفاده میکردم قبلش شامپو دیگه ای نمیزدم بزن دوس هفته خوب میشه

اسم کاربریم باید بغضه گلو بود دستم خوردشما اینجوری بخونین.  اشکام همیشه اماده بارشن.چون دلم غم داره