2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین

154 بازدید | 18 پست

بابام واسم حدودا یه تومن عیدی داده خب من ازدواج کردم تو خونه خودم هستم پولی که داده مطمئن نیستم حلاله حرامه یه مقدارم خودم دارم‌میخوام طلا بخرم اگه ندونی پول حرامه حلاله خودشم بابام کادو داده گناه هس یا نیس؟

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

ینی نمیدونی درامد بابات حرومه یا حلال؟

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه ی نفر ک همسن بابامون و به ما نظری نداره بهمون بگه دخترم مارو بغل کنه گناهه؟ مثن واقعا مارو ب چسم ...

ن بابا میگم بابام بهم عیدی داده نمیدونم حلاله یا حرام شکم میکنم حرام باشع

حلاله یا حرام؟!یعنی چی؟!مگه عیدی نیست؟!😑

میگم بابام بهم عیدی داده منم خونه شوهرمم به پولش شک میکنم حلاله یا حرامه

اگه ی نفر ک همسن بابامون و به ما نظری نداره بهمون بگه دخترم مارو بغل کنه گناهه؟ مثن واقعا مارو ب چسم ...

اگر از قصدلذت نباشه ن حرام نیس تو هم همچنین ولی تو از قلب و نیت اون خبر نداری

ربطی نداره نامحرم نامحرمه دیگه 

❤درمــــن بـــدمــی مــن زنـــده شـــوم..یـــک جــان چـــه بـــود صــد جـــان مـــنــی..❤
اگر از قصدلذت نباشه ن حرام نیس تو هم همچنین ولی تو از قلب و نیت اون خبر نداری

عزیزم اگه نمیدونی نگو ک ب گناه بیفتی..هیچ حسی هم نباسه گناهه چ اصراریه بیاد اینو بغل کنه اخه

❤درمــــن بـــدمــی مــن زنـــده شـــوم..یـــک جــان چـــه بـــود صــد جـــان مـــنــی..❤
اره شک دارم

اگ شک داری نبابد استفاده کنی

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍خواستم بگم چشم دخترم خوب شد اونم تو سه سالگی که تقریباً محاله اما برای خدا غیرممکنی وجود نداره تو محرم امسال با توسل به ائمه و امام حسین خداروشکر معجزه رو به چشم دیدم🥲🌱خدایا شکرت الهی به حق زینب کبری عجل لولیک الفرج 🤲✍️