2777
2789
عنوان

با همسایه بی خانواده چیکار کنیم

460 بازدید | 37 پست

دوستان ما تو آپارتمانمون واحد کناریمون یه ادمای عوضی بی فرهنگی زندگی میکنن یک ذره فرهنگ آپارتمان نشینی ندارن و آدمای فضول و بیشخصیتی هم هستن

الان هم برای پارک ماشین و این داستانا دارن کل ساختمون رو دشمن ما میکنن میرن ماشینشونو میزنن جای پارک ما

الانم شنیدم تو راهرو داشت با یکی از همسایه ها حرفای خیلی بدی به ما میزد در صورتی که ما حتی یک بار تا حالا دهن به دهنشون نشدیم ولی دیگه گندشو دراورده

حالا به نظرتون باید برم دم خونشون دعوا کنم؟یا چی

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه موضوع جدیه برو شکایت کن وگرنه خودت داری میگی بی فرهنگن با ادم بی فرهنگ نمیشه حرف زد ،همه جا ازین ادما هست ،همسایه ما امروز ساعت ۹ صبح اهنگ گذاشته صداشو تا خدا زیاد کرده من شب دیر خوابیدم صبح خواب موندم بخدا با یه وحشتی از جا پریدم ،بعد ساعت دو ظهر شوهرم اومده استراحت کنه داره جارو برقی میکشه😐

اگر مستاجر هستید جا به جا بشید . درگیر نشید .

واقعا به نظرتون سکوت کنم در مقابل این همه بی احترامی

خیلی ناراحتم از این موضوع 

واقعا به نظرتون سکوت کنم در مقابل این همه بی احترامی خیلی ناراحتم از این موضوع 

خواهر شوهر منم یه همچین همسایه ای داره . کارشون به کتک کاری و شکایت کشید . سعی کنید مدارا کنید و با مسالمت حلش کنید .

همون موق ک شنیدی باید میومدی بیرون دادو هوار راه مینداختی الان دیگه دیره کاری نکن

آخه کار همیششونه یه بار دوبار نیست

اون روز رفتم تو پارکینگ میبینم دست یکی از همسایه هارو گرفته تو تاریکی که کسی هم نبینه داره به ما حرف میزنه از در اومدم تو دیدم اون یکی همسایه جواب سلام نمیده

به خدا صدا از دیوار در بیاد از واحد ما نمیاد انقدر که ساکتیم دونفر آدم

آخه کار همیششونه یه بار دوبار نیست اون روز رفتم تو پارکینگ میبینم دست یکی از همسایه هارو گرفته تو ت ...

عزبزم اصن ب همسایه هات رو نده حرف نزن سلام علیکم نکن لزومی نداره

به خودم قول دادم رو کسی به جز خودم دیگه حسابی باز نکنم 🙃