2777
2789
عنوان

شوهرم

268 بازدید | 21 پست

خانوما بیاید بگید چیکار کنم ی ۴ماهی میشه شوهرم پیام میدم جواب نمیده اخرشم میگه نمیرسم 

قبلا یکی کمکش بود مغاره داره الان خودش تنهاس بهش میگم یکم بیشتر حواست بهم باشه جواب پیاما رو بده و... 

میگه نمیرسم یا حواسم نبوده جیکار کنم بنظرتون خیلی از دستش ناراحتم تا حالا هزار بار بهش گفتم

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هه ی پیام خوندنش دو ثانیه زمان می‌بره جواب دادنشم ۵ ثانیه بهونه الکی اورده

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟) 
لازمه تند تند بهش پیام بدی؟

تند تند نبود اصلا جواب هیج پیامی رو نداده مثلا چیزی ازش پرسیدم یا مثلا جمله عاشقانه براش فرستادم حتی ی استیکرم نفرستاده دلم خوش بشه

هه ی پیام خوندنش دو ثانیه زمان می‌بره جواب دادنشم ۵ ثانیه بهونه الکی اورده

میدونم واقعا سرش شلوغه ولی ن در این حد

دقیقا شوهر منم اینطوره تا زنگ نزنی زنگ نمیزنه پیامم اصلان نمیده من ک بهش پیام میدم حتی یه اره ونه نمیگه ببینم زندس یامرده🙊😅ولی الان برای خونواده خودش سر دست به گوشیه یا برای همکاراش اینقدر تند تند تایپ میکنه فرصت خوندن به ادم نمیده😕☹️ بخاطر همین موضوع هربار دعوامون میشه اما گوش نمیده اصلانی وکارخودشو میکنه😒😒

درسته ادعات مثل دلار بالا میره!!!ولی شعورت همچنان مثل ریال پایینه😏☺️زندگی بهم یاد داد ک‌قدر چیزایی ک دارم رو بدونم قدر دان نعمت هام باشم🌱🥀 خدارو هم شاکرم از اینکه میتونم همین الان نفس بکشم ❤️🌱بخاطر اینکه همیشه هر کجا هوامو داشت مثل دوست و رفیق 🥀🍃ممنونتم بخاطر همه چی بخاطر وجود بچهام خیلی عاشقتمممم خدااااااا😘😘😘🫀🫀💛💚💙💜🤎🖤🤍♥️❤️🧡امیدوارم ک منو ببخشی بتونم بنده ی خوبی برات باشم 🥀🌱❤️
تند تند نبود اصلا جواب هیج پیامی رو نداده مثلا چیزی ازش پرسیدم یا مثلا جمله عاشقانه براش فرستادم حتی ...

عزیزم میدونم منم نامزد بودم اینطوری بودم زود ناراحت میشدم ولی الان ک عروسی کردم مگه اینکه اون بزنه یا کاری داشته باشم باهاش توهم زیاد پیام نده بزار نگرانت بشه یکم . من اصلا زنگ و پیام ندم شوهرم خودش نگران میشه زنگ میزنه وقتایی ام ک حالم بدع بیشتر 

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:

وای وای 

دقیقا درکت میکنم 

یکیو دوست داشتم مغازه داشت چند روز جواب ادمو نمیداد 

بعد همش میگفت تو باید درکم کنی 

اینا تغییر نمیکنن 

مشغلشون زیاده ولی باید یکم خودشونو تغییر بدن 

مثلا یه زامان خاشی مثلا ۱۱ ظهر یا ۴ عصر که سرش خلوتره پیام بده 

ولی اصلا برام ارزش قایل نبود 

اخر سر همین لج کرد و خودش رفت  با اینکه خیلی دوسش داشتم 

همون بهتر چون قصد تعهد هم نداشت هرچه زودتر رفت بهتر بود برام 

کسی که ارزش ادمو ندونه همون بهتر رفت 

ولی خیلی بده دیر جواب دادن 

ررای من همش کوتاه هم جواب میداد 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
دقیقا شوهر منم اینطوره تا زنگ نزنی زنگ نمیزنه پیامم اصلان نمیده من ک بهش پیام میدم حتی یه اره ونه نم ...

من تازگیا اینجوری شده حدودا ۴ ماهی میشه 

قبلا اینجوری نبود من خیلی ناراحتم

دقیقا شوهر منم اینطوره تا زنگ نزنی زنگ نمیزنه پیامم اصلان نمیده من ک بهش پیام میدم حتی یه اره ونه نم ...

وای وای 

دقیقا درکت میکنم 

یکیو دوست داشتم مغازه داشت چند روز جواب ادمو نمیداد 

بعد همش میگفت تو باید درکم کنی 

اینا تغییر نمیکنن 

مشغلشون زیاده ولی باید یکم خودشونو تغییر بدن 

مثلا یه زامان خاشی مثلا ۱۱ ظهر یا ۴ عصر که سرش خلوتره پیام بده 

ولی اصلا برام ارزش قایل نبود 

اخر سر همین لج کرد و خودش رفت  با اینکه خیلی دوسش داشتم 

همون بهتر چون قصد تعهد هم نداشت هرچه زودتر رفت بهتر بود برام 

کسی که ارزش ادمو ندونه همون بهتر رفت 

ولی خیلی بده دیر جواب دادن 

ررای من همش کوتاه هم جواب میداد 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
وای وای  دقیقا درکت میکنم  یکیو دوست داشتم مغازه داشت چند روز جواب ادمو نمیداد  بع ...

من تازگی اینجوری شده میگه قبلا کارگر داشتم میرسیدم الان دست تنها نمیرسم نمیگم واقعا چی بگم

عزیزم میدونم منم نامزد بودم اینطوری بودم زود ناراحت میشدم ولی الان ک عروسی کردم مگه اینکه اون ...

منم پیام ندن شاید زنگ بزنه گاهی ولی مثل قبل پیام و اینا ن🤦‍♀️