2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 21 پست
من تازگیا اینجوری شده حدودا ۴ ماهی میشه  قبلا اینجوری نبود من خیلی ناراحتم

من اینجوری نبوده ما عاشق ومعشوق بودیم ازبس بهم پیام میداد حافظه ی گوشیم پرمیشد زن داداشام وبرادرزاده میگفتن معلومه خیلی دوستت داره ...ولی الانم منم تقریبا ۱سالی هستش اینطوریه وکاری نمیشه کرد 

درسته ادعات مثل دلار بالا میره!!!ولی شعورت همچنان مثل ریال پایینه😏☺️زندگی بهم یاد داد ک‌قدر چیزایی ک دارم رو بدونم قدر دان نعمت هام باشم🌱🥀 خدارو هم شاکرم از اینکه میتونم همین الان نفس بکشم ❤️🌱بخاطر اینکه همیشه هر کجا هوامو داشت مثل دوست و رفیق 🥀🍃ممنونتم بخاطر همه چی بخاطر وجود بچهام خیلی عاشقتمممم خدااااااا😘😘😘🫀🫀💛💚💙💜🤎🖤🤍♥️❤️🧡امیدوارم ک منو ببخشی بتونم بنده ی خوبی برات باشم 🥀🌱❤️
من اینجوری نبوده ما عاشق ومعشوق بودیم ازبس بهم پیام میداد حافظه ی گوشیم پرمیشد زن داداشام وبرادرزاده ...

دقیقا مام اینجوری بودم حتی بعد عروسی هم تا جایی ک حرف داشتم پیام اینا میدادیم نمیدونم واقعا الان بخاطر بچس ک بی خوابمون کرده یا کارش ک دست تنهاس یا کلا حوصله نداره

خودمم نمیخوابم بخاطر بچم ولی هر چند دقیقه وقت کنم بهش پیام میدم

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پیام نده زنگ بزن اوتم فقط یک بار

زیبایی یک زن را باید از نگاه او دید ، زیرا چشمان یک زن دروازه ی قلب اوست ، جایی که عشق در ان زندگی میکند تلاش نکنید انسان موفقی باشید ، برای با ارزش شدن تلاش کنید  زندگی درباره ی یافتن خود نیست ، درباره ی ساختن خود است شما تبدیل به ان چیزی می شوید که به ان فکر میکنید
خب بعد موقعی که خونه ست چی اون موقع خوبه باهات؟ برات وقت میذاره؟

اره موقعی ک خونس خوبه مثل قبله

پیام نده زنگ بزن اوتم فقط یک بار

اخه کار دارم باهاش مثلا خریدای خونه یا خریدای بچه یا کاری پیش میاد

اخه کار دارم باهاش مثلا خریدای خونه یا خریدای بچه یا کاری پیش میاد

همرو جمع کن یه دفعه ای بهش بگو 

زیبایی یک زن را باید از نگاه او دید ، زیرا چشمان یک زن دروازه ی قلب اوست ، جایی که عشق در ان زندگی میکند تلاش نکنید انسان موفقی باشید ، برای با ارزش شدن تلاش کنید  زندگی درباره ی یافتن خود نیست ، درباره ی ساختن خود است شما تبدیل به ان چیزی می شوید که به ان فکر میکنید