2777
2789
عنوان

این مرد دیوونهه که اومد فحش داد

355 بازدید | 26 پست

چش بود این مرده؟😂

من رفتم تو تاپیک دیدم همه خانوما دارن بهش فش خارمادر میدن منم که انقد بچه خوبیم تابع جمع شروع کردم فوش دادن ولی نفهمیدم داستان چیه😂

یهو هم ترکید پوکید رفت 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی میخواست فحش جدیدیادبگیره

۱۴۰۲/۵/۲فهمیدم باردارم خدایاشکرت😍خداجونم‌توماه محرم این هدیه‌ قشنگ رو به من دادی بحق آبروی اباعبدالله(ع)خودت نگهدارش باش💕 میشه واس سلامتی تودلیم صلوات بفرستین🙏🥺1402/12/21دخترنازم♡نیلا♡خانم ساعت۱۰:۰۵دقیقه بدنیااومد😍خدایاشکرت بابت هدیه قشنگت🥺🧿🤲
میخواست تعلیق بشه مادر خواهرشو شستن نی نی سایتی ها😂😂😂😂😂😂

نه برای تعلیق نبود تاپیک قبلش یه کاربر نی نی یار رو تگ کرد واسش به اون کاربر همینو گفت ظاهرا دل کثافتش خنک نشده اومده کل سایت مورد خطاب قرار داده 

به همجنس خودتون فحش دادید برای تلافی حرفش؟؟🤔

اون آدم میخواست تعلیغ بشه،که شما هم به خواستش رسوندینش، جداً خسته نباشید با این همه نبوغ

دعا کنید سال دیگه همین موقع منو همسرم به رهایی رسیده باشیم
این مرتیکه اومده میگه جوک ج.ده جواب ندین و فحش داده  ما هم همه ریختیم سرش

عا همینو میگم اومد کلی دری وری گفت 

نمی‌دونم نی نی یار شب بستش یا گزارش زیاد خورد 

خلاصه که تازه سرگرم شده بودیم که پرید 😂

نه برای تعلیق نبود تاپیک قبلش یه کاربر نی نی یار رو تگ کرد واسش به اون کاربر همینو گفت ظاهرا دل کثاف ...

نه بابا. یکی تاپیک زد با... بزرگ و خوشفرمه. این اومد گفت آخ جون و... بچه ها فحش دادن و تاپیک تعطیل شد. حرصش گرفت

2790
2778
2791
2779
2792