2777
2789

من دوست دارم برم  ریاضی الویت اولم رو زدم ریاضی  الان خانواده ام دعوام کردند چرا الویت اول رو نزدی تجربی بابا خب بهش علاقه ندارم چرا باید برم تجربی . به مامانم گفتند هرکی رفته ریاضی چه خری شدی که تو میخواهی بشی منم ناراحت  شدم گوشی رو روش کردم  . به جای این که بهم بگه کمکم کنه بدتر خرابترش کرد گفت  ریاضی بازار کار نداره . تو مگه چه چیزی ات به ریاضی میخوره میخواهی بری ریاضی که چی بشه  جایی کدوم ریاضیدان رو میخواهی بگیری ؟؟؟ 

چرا همه خانواده ها به خاطر اینکه تجربی رو بورس هست میخوان ما رو بفرستند تجربی ؟؟؟ 

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم با اجبار اومدم میخواستم برم ریاضی الویت اولم هنر بود

هعی هرروز افسرده میشم به خاطر ساعت های زندگیم که داره تلف میشه دیگه کارایی که دوست داشتمو نمیتونم انجام بدم گریم میگیره

اما بعضی وقتام خوبه درساش قشنگه بیخیال

روی یه تیکه سنگ متحرک وسط ناکجااباد جهان هستی توی یه بدن ضعیف و یه بار مصرف و اصلا هم نمیدونیم چرا و چطور...!
اگه واقعا ریاضی عالی  برو تجربی دکتر میشی

علاقه ای به دکتری ندارم 

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻
منم با اجبار اومدم میخواستم برم ریاضی الویت اولم هنر بود هعی هرروز افسرده میشم به خاطر ساعت های ...

واقعا هنر قشنگ تر از ریاضی

گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟! /تیکر بدنیا آمدن خواهرزادم

خوب میگن خونوادت .بعنوان نفرمقام دار المپیاد ریاضی و کامپیوتر بهت میگم .کاش خونوادم میزدن تو گوشم میگفتن الا فقط پزشکی و داروسازی بخون و هیچ .اینده تو این مملکت عزیزم برمبنای تو و علایقت نیس این حرفا برا اروپاس که رتبه پزشک و مهندس و..یکیه .تو برو تجربی و پزشکی مخصوصا داروسازی و پوست و پلاستیک و...بخون .هر روز هم برو واس خودت کلاسای ازاد ریاضی که علاقته ..حتی دوره آزاد معماری داخلی و..‌همه چی هس 

واقعا هنر قشنگ تر از ریاضی

اخه من خودم نقاشی به صورت حرفه ای کار میکنم

از وقتی بچه بودم و یادم میاد نقاشی میکشیدم ولی این درسا...

روی یه تیکه سنگ متحرک وسط ناکجااباد جهان هستی توی یه بدن ضعیف و یه بار مصرف و اصلا هم نمیدونیم چرا و چطور...!
خوب میگن خونوادت .بعنوان نفرمقام دار المپیاد ریاضی و کامپیوتر بهت میگم .کاش خونوادم میزدن تو گوشم می ...

من میخوام با علاقه ام بخونم چرا شما و‌مادرم فکر میکنید  من حق انتخاب ندادم والا خدا حق انتخاب میده بنده خدا نمیده 

خوب میگن خونوادت .بعنوان نفرمقام دار المپیاد ریاضی و کامپیوتر بهت میگم .کاش خونوادم میزدن تو گوشم می ...

من مهندس تو این مملکت یه شرکت دارم درگیر دارایی و صاحبکار و بدحسابی و...، دوست داروسازم فقط از طریق ۴ تا محصول بهداشتی و کرم و..که تو اینستامیفروشه چن برابر درامد منو دارا ،دوست پزشکم مهاجرت براش آب خوردنه .اون یکی چه اعتبازی داره تو جامعه ..من ندارم من اعتبار و احترامم ندارم .سروکارمم با کارگر و خاک و خیلی هم کارم سختتره ..اما همه میرن با احترام مول پزشک رو تقدیم میکنن کلی هم نوبت و صف و.....من پول کارکرد خودمو انگار دارم با گدایی از صاحبکار میگیرم

ب چی ریاضی علاقه داری عزیزم؟

به خودش فرمولاش کلا میگم 

من مهندس تو این مملکت یه شرکت دارم درگیر دارایی و صاحبکار و بدحسابی و...، دوست داروسازم فقط از طریق ...

میخوام رشته معلمی اش برم گلم 

من میخوام با علاقه ام بخونم چرا شما و‌مادرم فکر میکنید  من حق انتخاب ندادم والا خدا حق ان ...

حق انتخاب میدونی کی معنی میده که عزیزم تو اطلاعات و تجربه داشته باشی ..الان بخدا هیچ اطلاعاتی از فردا نداری تجربه بازار کار نداری .بعد ۳۰ یالگی منو میفهمی بخدا من سرم پربادتر بود ها من ۲۲ سالکی شرکتمو تاسیس کردم با چه امیدی .

انگار کن که مثلا به بچه مثلا ۷ ساله بگی حق انتخاب داری از کدوم جاده بریم سفر اون اصلا اگاهی از مقصد و راه نداره که.

کلی تحقیق کن با فارغالتحصیلای رشته مورد علاقت برو حرف بزن . برو مشاوره .با چشم باز انتخاب کن

به خودش فرمولاش کلا میگم 

بالاخره تموم میشه 

اصل شغلته 

اگه علاقه نداری 

شغلای ریاضی بازار کار خوبی نداره اکثرا 

بعدشم ریاضی و فیزیک ریاضی با ریاضی و فیزیک تجربی یکیه فقط دو سه تا فصل فرقشونه اونم تو فیزیک 

اگه هم میخوای خانوادتو رو راضی کنی بگو یع زیست از تجربی میمونه خودم میخونم

گریه‌ی‌روح‌اشک‌چشم‌نداره🥀🫀