2777
2789

دستورو سراغ ندارم ولی برا پف کردن اردتو سه بار الک کن.بکینگ پودر تازه.زرده و سفیده رو کامل جدا کن و زرده اصلا تو سفیده نباشه بعد سفیده رو با یک سوم مقدار شکری که میخوایی استفاده کنی اونقدر هم بزن طوری که ظرفو وارونه کردی نریزه . زرده رو هم با باقی شکر اونقدر هم بزن سفید و کشدار بشه . موادتو یه جهت مشخص هم بزن .وقتی همشونو قاطی میکنی زیاد هم نزن سفیده باید تو مواد یجورایی مشخص باشه بیکینگ پودر و به اندازه بریز

💣بی‌بی چک خوان سایت💣

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دستورو سراغ ندارم ولی برا پف کردن اردتو سه بار الک کن.بکینگ پودر تازه.زرده و سفیده رو کامل جدا کن و ...

تو کیک خیس ب نظرم سفیده و زرده رو جدا نمیزنن باهم میزنن

تاپیکای ماریا قناد روسرچ کن انگار رفتی کلاس شیرینی پزی شرکت کردی انقد پرمحتوا و عالین

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺

۳ تا تخم مرغ، ۲ لیوان فرانسوی آرد، ۱لیوان شیر، نصف لیوان روغن، ۱ قاشق غذاخوری بکینگ پودر، وانیل نوک قاشق چایخوری، شکر ۱ لیوان ، پودر کاکائو هم دوست داشتی حدودا دو قاشق غذاخوری بزن

سفیده و زرده تخم مرغ و جدا می‌کنی و سفیدع رو انقد هم میزنی تا کف بشه و از ظرف نریزه بعد نصف شکرتو بش کم کم اضافه کن و هم بزن زرده هم با شکرایه باقی مونده اونقد هم بزن تا کرم رنگ بشه بعد زرده و سفیده رو با شیر و روغن مخلوط کن ارد و بکینگ پودر و پودر کاکائو وانیل هم سه دفه الک کن و به مواد کم کم اضافه کن بعد کف قالب و چرب کن و مواد و بریز زمان پخت کیک من با ماهیتابه حدودا چهل دقیقه است با شعله کم هر وقتم خواستی بفهمی کیک پخته یا نه ی چنگال یا خلال دندون بکن وسطش اگه کیک بهش نچسبید پخته  درضمن نیم ساعت اول در قابلمه یا فر و باز نکن پفش می‌خوابه 

این مراحل کیک ساده بود خیس و بلد نیستم واسه این دستور و گفتم که کیکم خوب پف میکنه خواستم ی گوشه از مشکل و حل کنم بقیش با دوستانه 😐😂 یا میتونی بزنی گوگل

...