2789

دستورو سراغ ندارم ولی برا پف کردن اردتو سه بار الک کن.بکینگ پودر تازه.زرده و سفیده رو کامل جدا کن و زرده اصلا تو سفیده نباشه بعد سفیده رو با یک سوم مقدار شکری که میخوایی استفاده کنی اونقدر هم بزن طوری که ظرفو وارونه کردی نریزه . زرده رو هم با باقی شکر اونقدر هم بزن سفید و کشدار بشه . موادتو یه جهت مشخص هم بزن .وقتی همشونو قاطی میکنی زیاد هم نزن سفیده باید تو مواد یجورایی مشخص باشه بیکینگ پودر و به اندازه بریز

💣بی‌بی چک خوان سایت💣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دستورو سراغ ندارم ولی برا پف کردن اردتو سه بار الک کن.بکینگ پودر تازه.زرده و سفیده رو کامل جدا کن و ...

تو کیک خیس ب نظرم سفیده و زرده رو جدا نمیزنن باهم میزنن

تاپیکای ماریا قناد روسرچ کن انگار رفتی کلاس شیرینی پزی شرکت کردی انقد پرمحتوا و عالین

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺

۳ تا تخم مرغ، ۲ لیوان فرانسوی آرد، ۱لیوان شیر، نصف لیوان روغن، ۱ قاشق غذاخوری بکینگ پودر، وانیل نوک قاشق چایخوری، شکر ۱ لیوان ، پودر کاکائو هم دوست داشتی حدودا دو قاشق غذاخوری بزن

سفیده و زرده تخم مرغ و جدا می‌کنی و سفیدع رو انقد هم میزنی تا کف بشه و از ظرف نریزه بعد نصف شکرتو بش کم کم اضافه کن و هم بزن زرده هم با شکرایه باقی مونده اونقد هم بزن تا کرم رنگ بشه بعد زرده و سفیده رو با شیر و روغن مخلوط کن ارد و بکینگ پودر و پودر کاکائو وانیل هم سه دفه الک کن و به مواد کم کم اضافه کن بعد کف قالب و چرب کن و مواد و بریز زمان پخت کیک من با ماهیتابه حدودا چهل دقیقه است با شعله کم هر وقتم خواستی بفهمی کیک پخته یا نه ی چنگال یا خلال دندون بکن وسطش اگه کیک بهش نچسبید پخته  درضمن نیم ساعت اول در قابلمه یا فر و باز نکن پفش می‌خوابه 

این مراحل کیک ساده بود خیس و بلد نیستم واسه این دستور و گفتم که کیکم خوب پف میکنه خواستم ی گوشه از مشکل و حل کنم بقیش با دوستانه 😐😂 یا میتونی بزنی گوگل

...