2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره چرا حموم نرم؟؟ معمولا روز اول دوم خیلی درد دارم بعدش راحتم

من خودم میرم 

کار به ایناش ندارم ولی بعضی پزشکا میگن نرید بعضی میگن برید اون نرفتن رو هم میگن چون باعث سردی رحم میشه و... 

من خودم میرم  کار به ایناش ندارم ولی بعضی پزشکا میگن نرید بعضی میگن برید اون نرفتن رو هم میگن ...

نه من اعتقادی به این چیزا ندارم سردی و گرمی و …

اگه به رمان علاقمندی تاپیکی که داستان سرنوشت دوستم رو نوشتم بخون و برام نظر بذار مرسی: داستان سرنوشت تلخ و رابطه عجیب دوست من

من روز اول و دوم اگه مجبور نباشم نمیرم چون هم خیلی خونریزیم شدیده هم درد دارم هم چون وسواس دارم اگه برم دیگه نمیتونم بیام بیرون ولی بعدش میرم.

از خلوتی راه سعادت نهراسید ...(نهج البلاغه . خطبه ی ۲۰۱) یا صاحب الزمان ....
من روز اول و دوم اگه مجبور نباشم نمیرم چون هم خیلی خونریزیم شدیده هم درد دارم هم چون وسواس دارم اگه ...

والا من همه روزش سابقه رفتن دارم اما کل مدت درد وحشتناگی دارم نمیدومم اونو چیکار کنم مسکن و اینام نتیجه نمیده؛(

والا من همه روزش سابقه رفتن دارم اما کل مدت درد وحشتناگی دارم نمیدومم اونو چیکار کنم مسکن و اینام نت ...

توی پریودی سردیجات اصلا نخور .

حوله گرم کن بزار رو شکم و کمرت دردت کمتر بشه .

منم پزشک طب سنتی زیاد رفتم اکثرا میگن تو دوران پریودی مخصوصا روزای اول حمام خوب نیست .

من خودمم قبلا از همون روز اول میرفتم حمام ولی الان چون تبلی تخمدان دارم نمیرم دو روز اول .

چندبار تحمل کن نرو ببین شاید دردت توی دوره های بعد بهتر بشه چون کلا حمام خونریزیت رو هم شدید تر میکنه.

جوشونده برای تسکین درد بلد نیستی؟ 😢

مسکن چی میخوری ؟ 

اگه ژلوفن میخوری این بار مفنامیک اسید رو امتحان کن .

معذرت میخوام ولی سعی کن توی دوران پریود یبوست نداشته باشی .

وقتی روده کامل تخلیه بشه دردت کمتر میشه .

مسکن چی میخوری ؟  اگه ژلوفن میخوری این بار مفنامیک اسید رو امتحان کن . معذرت میخوام ولی سعی ک ...

مسکن هایی هست مخلوط سه تایی هستن ایبوپروفن و استامینوفن و اینان

عاره من هرروز ی دوش ربع ساعتی میگیرم 😊تو این دوره باس بهداشتو رعایت کنی 

برا کاهش درد علاوه بر چیزایی که دخترا گفتن کار دیگه انجام نمیدی؟ 

آخه من فک کردم شاید دردم به خاظر حمام باشه