2789
عنوان

صدای درون

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 35 پست
آره

ببین کلا آدم با سختی دادن به نفسش میتونه قدرت های روحی پیدا کنه ،علمای بزرگ مث آیت ا...بهجت هم‌توانایی خوندن فکر‌دیگرانو داشتن‌

نمی بینی به ایران باز هم طاغوت برگردد / تجاوزکار می بایست با تابوت برگردد 🇮🇷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین کلا آدم با سختی دادن به نفسش میتونه قدرت های روحی پیدا کنه ،علمای بزرگ مث آیت ا...بهجت هم‌توانا ...

منم این یکی رو شنیده بودم ولی من که مثل آیت اله بهجت نیستم

چه طور مگه شما هم از کسی شنیدید

از نزدیک ندیدم ولی مثلا خودم ۳۹ روز یک گناهو ترک کردم حس ششم خفیفی پیدا کرده بودم،مثلا وقتی بایکی حرف میزدم میفهمیدم الان چی‌میخواد بهم بگه، ترک گناه یه جور سختی دادن به نفسه

نمی بینی به ایران باز هم طاغوت برگردد / تجاوزکار می بایست با تابوت برگردد 🇮🇷

من به یه نتیجه ای رسیدم !! آدم ها به چیزهایی که از درکشون خارجه میگن توهم ! 

چند بار هم اتفاق افتاده بیشتر پشت تلفن گاها میگم نه شاید من اشتباه میکنم

از نزدیک ندیدم ولی مثلا خودم ۳۹ روز یک گناهو ترک کردم حس ششم خفیفی پیدا کرده بودم،مثلا وقتی بایکی حر ...

بله همینطوره که شما میگید بعد این تصمیم گرفتم هر وقت این صدا رو شنیدم از طرف مقابل بپرسم

من به یه نتیجه ای رسیدم !! آدم ها به چیزهایی که از درکشون خارجه میگن توهم ! 

تو خودتم توهمی هستی انگار. 😂

ببین یه کاری کن تو اصلا فکرنکن که به نتیجه هم برسی چون خیلی سطحی نگری! باسپاس. 😂👌

اینجا هوا برای نفس کشیدن مرا کممممم است.... 
تو خودتم توهمی هستی انگار. 😂 ببین یه کاری کن تو اصلا فکرنکن که به نتیجه هم برسی چون خیلی سطحی نگری ...

و وقتی هم چیز رو نمیفهمه شروع میکنه به تمسخر!☺️

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

یعنی با ی شخصی داری مثلا تلفنی صحبت میکنی یا همینجوری رو در رو بعد ته دلش ی چیزی میگه شما متوجه بشی

اها من چندبار برام پیش اومدخودم ریختم پش*مام موند ولی ن اینکه بشنوما... مثلا شوهرم میخواست ی حرفو بزنه من تو ذهنم گفتم میدووم چی میخوای بگی دقیقا همونم گفت، یه بار هم ساکت ساکت بود یهو حس کردم میخواد حرف بزنه گفتم چرا حرفتو قورت میدی بزن.. گفت وااااا تو از کجا فهمیدییییی

💜🌺مهربون باش جای دوری نمیره😊💜