2777
2789

سلام عزیزم من الان یه نایب دارم

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوبین؟کی هستن؟هزینشون چقدره

والاه نمیشناسم من تهرانم اون قزوین....ولی شنیدم خیلیا حاجت گرفتن برای من الان روز ۲۵ فعلا نگرفتم حاجت ولی نشانه هاشو دیدم که شاید برآورده بشه..‌‌..هزینه هم ایشون نمیگن چقدر . ولی قبلش میگیره...بنظرم میده فقیر ها. من ۱۰۰ دادم یکی ۲۵۰ یکی ۴۰۰. هر چی خودت

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
والاه نمیشناسم من تهرانم اون قزوین....ولی شنیدم خیلیا حاجت گرفتن برای من الان روز ۲۵ فعلا نگرفتم حاج ...

اجازه هست درخواست بدم ؟

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤
اجازه هست درخواست بدم ؟

بله عزیزم

عزیزم هزینه چقدرمیگیرید

این چله مراقبت خیلی میخواد یک ساعتم زمان میبره در طول روز من قیمت نمیزارم میخوام دلتون راضی باشه هر چقدر که در توان شما هم باشه

این کاربری دست دو نفره فاطمه و مبینا 💚 برای صاحب کاربری دعا کنید امام رضا شفاشو بده حالش خوب نیست 💔
این چله مراقبت خیلی میخواد یک ساعتم زمان میبره در طول روز من قیمت نمیزارم میخوام دلتون راضی باشه هر ...

من آهنگ گوش نمیدم از خونه هم خیلیییییییییییییی کم بیرون میرم که گناه کمتر کنم ذکر زیاد میگم یعنی میشه منم حاجت بگیر وبه هدفم برسم🥲

من آهنگ گوش نمیدم از خونه هم خیلیییییییییییییی کم بیرون میرم که گناه کمتر کنم ذکر زیاد میگم یعنی میش ...

ان شاءالله میرسی نماز اول وقت خیلی چله ی موثریه خیلی معجزه میکنه بهت توصیه میکنم باید بخونی و تجربه کنی تا درک کنی و دعای فرج الهی عظم البلاء

این کاربری دست دو نفره فاطمه و مبینا 💚 برای صاحب کاربری دعا کنید امام رضا شفاشو بده حالش خوب نیست 💔
ان شاءالله میرسی نماز اول وقت خیلی چله ی موثریه خیلی معجزه میکنه بهت توصیه میکنم باید بخونی و تجربه ...

باشه عزیزم نماز صبح هام یذره با تاخیر حتما ساعت کوک میکنم که بلند بشم بچه نوزاد دارم سخته بیدار بشم .دعای فرج امتحان میکنم ممنون عزیز❤

باشه عزیزم نماز صبح هام یذره با تاخیر حتما ساعت کوک میکنم که بلند بشم بچه نوزاد دارم سخته بیدار بشم ...

خواهش میکنم ان شاءالله حاجت روا باشید💚