پدر من از راه حرام پول بدست میاره ایا من و مادرم که خرج میکنیم به خوراک پوشاک به ما هم حرامه؟ نگید شما هم کار کنید بابام نمیزارع مخالفه با کار کردن زن غیر از این راه درامدی نداریم به بابا هم گفتیم دعوامون کرد ولی ما میدونیم از راه حرام در میارع چیکار کنیم
تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم
فروخت زمین به چن نفر یا برداشتن زمین دیگران به اسم خودش
کارپدرتوسالمتره
شوهرمن کثافت ترازین حرفاس ازراه فسادش پول درمیورد
من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اها اخه گفتی نمیخوریش پس از گشنگی نمی میرید؟ دعات میکنم عزیزم تو هم به من دعا کن
خونوادم بهمون میرسن اگه اونا نبودن زنده نبودم
فقط نمیزارن جداشم بخاطرتفکرات مسخره ودیدسون به زن مطلقه ولی واقعا بریدم دیگه
من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
قضاوت؟؟حرف حق رو زدم شما بخاطر بی پولی نمیتونین .. از ما گفتن
بخاطر بی پولی ن بخاطر زور گویی های پدرم مادرم چقدر رفت طلاق نداد هیچ هر دفعه هم بدتر شد بابای مامانم به مامانم خونه داد جهزیه داد خونه رو بابام برداشت زد به اسمس ن تنها خونه مامانم همع کسانی که مظلومن ساکتن زور گو هس زورمون نمیرسه متو به زور شوهر داد نزاشت بریم مستقل شیم تو طبقع بالای خونع پدرممیشینم جهزی که داده حرامخ چیکار کنم استفاده نکنم؟ به شوهرم چی بگم شما پدر متو نمی شناسید
خیلی ها هستن طلاق نگرفتن ینی شوهره طلاقشون نداد ولی جدا زندگی کردن...اینا بهانس بابام نمیزاره ازین ح ...
کجا زندگی کنیم تو بگو خب پولی داشتن اونا پشتوانه ای داشتن ما کجا بریم چیکار کنیم مامانم یه بار ن ۱۰۰ بار فرار کرد رفت بابام پیدا کرد با پرس میخواست سرشو ببره انشالاه به سرت اینا نیاد چون اینایی که میگم فقط کسانی درک میکنن که تو شرایط من هستن