2777
2789
عنوان

حرامه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1405 بازدید | 101 پست
فروخت زمین به چن نفر یا برداشتن زمین دیگران به اسم خودش

کارپدرتوسالمتره

شوهرمن کثافت ترازین حرفاس ازراه فسادش پول درمیورد

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
نه عزیزم حاضرم کلفتی خونه مردم کنم ولی دستوپام بسته س همش توخونم اونم میره به هرزگیش میرسه کاش یجوری ...

اها اخه گفتی نمیخوریش پس از گشنگی نمی میرید؟ 

دعات میکنم عزیزم تو هم به من دعا کن

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر راحته واست گفتنش اگه شرایطشو داشتیم چرا ن توروخدا قضاوت نکن باشه من کرم

قضاوت؟؟حرف حق رو زدم 

شما بخاطر بی پولی نمیتونین ..

از ما گفتن

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
کارپدرتوسالمتره شوهرمن کثافت ترازین حرفاس ازراه فسادش پول درمیورد

گناه گناهه حرام هم حرام ربطی به کوچکیک و بزرگ بودنش نداره

اها اخه گفتی نمیخوریش پس از گشنگی نمی میرید؟  دعات میکنم عزیزم تو هم به من دعا کن

خونوادم بهمون میرسن اگه اونا نبودن زنده نبودم 

فقط نمیزارن جداشم بخاطرتفکرات مسخره ودیدسون به زن مطلقه ولی واقعا بریدم دیگه

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
تو کری که میگم پدرم دشمن ماست نمیزاره طلاق نمیده شرایطشو نداریم منو به زور شوهر داد الات طبقه بالای ...

خیلی ها هستن طلاق نگرفتن ینی شوهره طلاقشون نداد ولی جدا زندگی کردن...اینا بهانس بابام نمیزاره ازین حرفا

بالاخره برای رهایی باید از جایی شروع کرد هر چند سخت ولی مطمعنن آینده خوبی در میش داره...اینجوری خدا هم هواتون داره...

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
قضاوت؟؟حرف حق رو زدم  شما بخاطر بی پولی نمیتونین .. از ما گفتن

بخاطر بی پولی ن بخاطر زور گویی های پدرم مادرم چقدر رفت طلاق نداد هیچ هر دفعه هم بدتر شد بابای مامانم به مامانم خونه داد جهزیه داد خونه رو بابام برداشت زد به اسمس ن تنها خونه مامانم همع کسانی که مظلومن ساکتن زور گو هس زورمون نمیرسه متو به زور شوهر داد نزاشت بریم مستقل شیم تو طبقع بالای خونع پدرم‌میشینم جهزی که داده حرامخ چیکار کنم استفاده نکنم؟ به شوهرم چی بگم شما پدر متو نمی شناسید

خیلی ها هستن طلاق نگرفتن ینی شوهره طلاقشون نداد ولی جدا زندگی کردن...اینا بهانس بابام نمیزاره ازین ح ...

کجا زندگی کنیم تو بگو خب پولی داشتن اونا پشتوانه ای داشتن ما کجا بریم چیکار کنیم مامانم یه بار ن ۱۰۰ بار فرار کرد رفت بابام پیدا کرد با پرس میخواست سرشو ببره انشالاه به سرت اینا نیاد چون اینایی که میگم فقط کسانی درک میکنن که تو شرایط من هستن

تو کری که میگم پدرم دشمن ماست نمیزاره طلاق نمیده شرایطشو نداریم منو به زور شوهر داد الات طبقه بالای ...

بابام‌نمیزارع ن بابام‌میکشه تو توی فیلم یا رویا زندگی میکنی

خیلی ها هستن طلاق نگرفتن ینی شوهره طلاقشون نداد ولی جدا زندگی کردن...اینا بهانس بابام نمیزاره ازین ح ...

خیلی دلمو شکستی انشالاه به حال من بیوفتی

اخه تقریبا چیکا میکنه خو چند سالشه

زمین میفروشه مثلا یدونه زمینو به چن نفر یا به نا خودش میکنه کلاه برداری دیگه