2777
2789
عنوان

حرامه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1405 بازدید | 101 پست
شاید  یه جای از حقوق باباتون از راه حلال باشه مطمینی همش حرامه ؟؟؟ کامل

زیادیش حرامه یکمیش حلاله

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تا زمانی که مطمئن نباشید اشکالی ندارد .

همچنین از مرجع تقلیدت بپرس.

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍                                                         

05132256168 دفتر آقای مکارم شیرازی صبح رنگ بزن 

در حد اطلاعات خودم شما چون چاره ای ندارین گناهی ندارین به شرط اینکه راضی نباشین از ته دل و کاری از دستون برنیاد

تو گوگل سرچ کنی زیاد مطلب هست ... افرین که اهمیت میدی خداوند راه نجاتی براتون بفرسته

ظهور تو آغاز همه خوبی هاست ❤❤❤❤❤❤❤ اللهم عجل لولیک الفرج

مامانم میگه شما تقصیری نداری 

باید رد مظالم بدی

بالاخره خدا شاهد اعمال ما هست. خدا از دل شما خبرداره که شما قلبا به مال حرام راضی نیستید و چاره ای هم فعلا ندارید ارتباط

رو با خدا حفظ کنید و ازش کمک بخواید

شما هم مثل زن فرعون بهترین جایگاه رو در بهشت خوهید داشت

گاهی ادما تاوان اشتباه عزیزانشونو میدن شما باید واقعیت قبول کنی تمام تلاشتو بزار بزای استقلالت  ...

پدری که نمیزاره حتی از پنجره بیرونو نگاه کنی مستقل چطوری ادم بشع یادمه ۱۰ سال داشتم از پنجره بیرونو نگا کردم با کمرش اونقدر زد همه جام کبود شد پدر من از اون پدرا یی که تو میشناسی نیس دشمن خونی هس

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
زیادیش حرامه یکمیش حلاله

خوب تو این شرایط علاما میگن تو از قسمت حلال استفاده میکنی تو جای خدا نیستی که بدونی از چه سهمی (خلال یا حرام)داری استفاده میکنی فقط خدا میدونه پس چون راهی نداری مشکلی نداره استفاده کن و به خدا بسپار خدا هم میبینه هم خیلی بهتر از ما شرایط رو درک میکنه من زیاد دورو برم دیدم از ادمای صالح هم این رو پرسیدم نگران نباش و به خدا توکل کن 🌺

به اون دوست صمیمیت فکر کن که قرار بود توی لباس عروسی ببینیش اما حتی الان نمی دونه کجایی و چی کار می کنی. به اون رابطه ای فکر کن که قرار بود بی تو بمیره ولی بی خبر از تو داره خیلی راحت به زندگیش ادامه می ده. به اون آرزوت فکر کن که به خاطرش شمع‌های تولدتو‌ فوت می‌کردی اما الآن رویاهای دیگه جاشو گرفته. به این فکر کن به این فکر کن ما آدما قسمتی از سرگذشت همیم ولی قرار نیست همیشه باشیم. به این فکر کن همه چیز گذراست. نه اونی که از اول باهاش بودی الان پیشته و نه اونی که الان باهاشی از اول باهات بوده. این زندگی انقدر تورو بالا پایین می‌کنه، انقدر آدم تو زندگیت میاره و می‌بره که یاد بگیری تو تنها کسی هستی که همیشه پیشت می‌مونه. شاید زخم بخوری، حسرت بکشی یا حتی دلت تنگ بشه ولی هیچ وقت تموم نمی‌شی و قوی تر ادامه می دی، تو تنها کسی هستی که تا آخرش هستی، حواست به خودت باشه.🌹
زن بزن مشاور احکام ظ تلفنی. من تا حالا چندبار زنگ زدم؛ زود برمیدارن؛ مدت انتظارشم کمخ

۰۹۶۴۰۰ شماره شونه

💚 اهل شکر تنها گروهی اند در عالم، که چشمان زیبابین دارند! زیبایی ها را می بینند و به زبان می آورند! تنها گروهی اند که آرامش بخش این و آنند، هم قدرت پرواز دارند و هم قادرند دیگران را با خویش؛ از زمین بلند کنند؛ درست شبیه خدا🧡       یا قابلُ..یا قابلُ...یا قابل...__می شود قبول مان کنی؟ اینجا آنقدر تنگ شده،آنقدر نا امن شده،آنقدر سنگ روی سنگ بند نیست، که فقط یک آغوش از جنس تو، توان دارد حالمان را خوب کند!... __می شود قبول مان کنی؟؟ همین قومی که روی زمین، هرچه راه بود؛ رفتند تا خود را به کوچه ای،خیابانی،شهری... به نام آرامش برسانند،اما نشد!... __می شود قبول مان کنی؟ این همه آدم نصفه و نیمه را... که همه بدون شما یک جای کارشان لنگ می زند!... __ می شود قبول مان کنی؟؟ چشمِ آدمیزاد، بیش از هزار سال است، که *انسانِ کامل* ندیده است!...   انسانی همه چیز تمام... انسانی تمام قد، شبیه*خدا*... قلب آدمیزاد نیز، بیش از هزار سال است، در آغوشی امن نَگریسته است!...__ می شود قبول مان کنی؛انسانِ تمام؟؟ ما بی تو ناتمام می مانیم... اللهم عجل لولیک الفرج❤📍 استاد شجاعی یه فهم دیگه از زندگی بهم داد، به بلندای آفتاب؛به زلالی آب @ostad_shojae ❤ 📍زندگی را دوست دارم ❤رهبرم❤ را بیشتر /📍 آرامش در چشمانت، آرامش قبل از طوفان💔 با هر قدمت می پیچید،فریاد یلی در میدان💔 عاشق که شدی،بی باکی💔 عشاق علی،بی ترسند💔از خاطره ات لرزانند💔 از اسم تو هم می ترسند!!💔حاج قاسم💔