2777
2789
عنوان

پدرم افسردس😔

276 بازدید | 7 پست

همش احساس غم و اندوه داره همش احساس ناامیدی و حسرت داره همش اعصابش خرابه های به فکر انتقام از این و اون هست .از هیچی خوشش نمیاد و انگار هیچی خوشحالش نمیکنه

همیشه حسرت زندگیه بقیه رو‌ میخوره .خیلی از رفتاراش تعجب میکنم 😶

شبا اصن نمی‌خوابه و هی فکر می‌کنه روزا هم همش خوابه الان 30ساله بازنشسته شده .از جوونیش هم همینطوری آدم منفی نگری بوده ولی الان حس میکنم خیلی بدتر شده

مادرم اصلا اینطوری نیس .من 2تا خواهر دیگه دارم با یه برادر .همیشه از بچگی پدرم از اینکه پسر زیاد نداشته و برادر هم نداره غصه میخوره کلا آدم منفی نگری هم هست 

با اینکه همیشه خیلی به خاطر اینکه ما دختر بودیم سرزنشمون کرده ولی خیلی دلم براش میسوزه هر روز داره ضعیف تر میشه همیشه یه عالمه قرص میخوره و می‌خوابه😒

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قرص نوراگل بخر بهش بده . گیاهیه .

دکتر بهم داده بود . برو دارو خانه بپرس . 

یا بگو دکتر بنویسه

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

عزیزم با یک روان شناس یا مشاور صحبت کنید شماره 1480 مشاوره رایگان بهزیستی هستش حتما بهشون کمک کنید چون ن تنها خودش اذیت میشه بلکه دیگران رو هم هزار میده و روشون اثر منفی داره.. حتی شاید خواهر و برادرتون باهمین روحیات وارد جامعه بشن..بعد بچه هاشون این احساسات ناراحت کننده رو تجربه کنن درست مثل شما. 

چه دکتری این قرص رو میده 

دکتر عمومی برام نوشت .. دارای زنجبیل است .‌

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .