2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخوام بدونم چجوریه  حال مریض چجوری میشه  خیلی نگرانم تروخدا اگه اطلاعات دارین بهم بگید& ...

خوب یه کم راجع به مریضت توضیح بده بهت بگم تازه تشخیص دادن؟ حالش چطوره؟ چه علائمی داره؟

یه کاربر قدیمی از بند درومده 🤗
خوب یه کم راجع به مریضت توضیح بده بهت بگم تازه تشخیص دادن؟ حالش چطوره؟ چه علائمی داره؟

من مریض نشدم یکی که خیلی برام مهمه دچارش شده 

حدود 9 ماه پیش چند بار خورد زمین جدی نگرفتن 

بعدش تشخیص پارکینسون دادن 

اما الان چند بار دکتر رفتن گفتن Al's 

و اینکه الان اصلا نمیتونه راه بره یا حتی بلند شه حتی با واکر 

دستام دیگه قدرت نداره ☹️

لاغر شده و افسرده 

من مریض نشدم یکی که خیلی برام مهمه دچارش شده  حدود 9 ماه پیش چند بار خورد زمین جدی نگرفتن  ...

پس پیشرفت بیماریش سریعه ببین مامان من ای ال اس داشت از همین زمین افتادنا شروع شد مال مامان من پیشرفت بیماریش خیلی سریع نبود ولی در عرض ۳ سال کامل گردن به پایین فلج شد کم کم ریه شم درگیر شد کمبود اکسیژن و اینچیزا بعدم فوت کرد مریضی خیلی بدیه ببین عزیزم نمیتونم واقعا بهت روحیه بدم چون اصلا دارو نداره درمان نداره ما همه کاری کردیم همه دکترای معروف بردیم ولی واقعا بی فایده س 

فلج تدریجی تمام عضلات بدن به جز عضله قلب هست مامان من حتی اواخر نمیتونست صحبت کنه ولی میگم ۳ سال طول کشید تا شرایطش خیلی حاد شد حتی اگه تحقیق کنی استیون هاوکینگ چندین سال با این بیماری زندگی کرد ولی شرایط سختیه دیگه مامان من ۶ ماهه فوت کرده 

پس پیشرفت بیماریش سریعه ببین مامان من ای ال اس داشت از همین زمین افتادنا شروع شد مال مامان من پیشرفت ...

خدا رحمتشون کنه 😞 

کلا 3 سال طول کشید بیماریش؟؟؟ 

حالشون خیلی بد شد ؟؟؟

لاغریشم به خاطر تحلیل رفتن عضلاته مامان من واقعا اواخر  تمام عضلاتش از بین رفته بود با اینکه کلا چاق بود همیشه بعد اینم بگم منتظر بی اختیاری تو دستشویی رفتن و این چیزا باشید 

خیلی خیلی اواخر حالش بد بود با دستگاه اکسیژن ساز نفس میکشید غذا نمیتونست قورت بده واقعا وحشتناکه ولی ببخشید که روحیه تو خراب کردم خواستم فقط یه کم آماده باشین تا چند سال آینده

خیلی خیلی اواخر حالش بد بود با دستگاه اکسیژن ساز نفس میکشید غذا نمیتونست قورت بده واقعا وحشتناکه ولی ...

ممنونم عزیزم ببخشید اگه یاد خاطره بد افتادین 

خدا شفا بده همه مریضا رو 

خیلی خیلی اواخر حالش بد بود با دستگاه اکسیژن ساز نفس میکشید غذا نمیتونست قورت بده واقعا وحشتناکه ولی ...

سلام عزیزم  خدا رحمت کنه مادرتون رو . میخواستم بپرسم داروی ریلوزول مصرف نمیکرد؟