2777
2789
سلام عزیزم  خدا رحمت کنه مادرتون رو . میخواستم بپرسم داروی ریلوزول مصرف نمیکرد؟

چرا عزیزم مصرف میکرد یه کم جلوی پیشرفت روندو فقط میگرفت وگرنه درمان نیست مریضی مامان من بیشتر از ۵ سال طول کشید تا فلج کامل ولی گاهی بدون دارو تا ۶ ماه یکسال بیشتر طول نمیکشه

یه کاربر قدیمی از بند درومده 🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا عزیزم مصرف میکرد یه کم جلوی پیشرفت روندو فقط میگرفت وگرنه درمان نیست مریضی مامان من بیشتر ...

خواهر شوهر منم مبتلا شده از سال 96 دو سالی هس ریلوزول میخوره . ولی فلج کامله حرفم میزنه نمیفهمی چی میگه بلعش بد نیس یوقتایی چی بشه تو گلوش گیر کنه تنفسشم خوبه انگار همین دارو نگهش داشته

خواهر شوهر منم مبتلا شده از سال 96 دو سالی هس ریلوزول میخوره . ولی فلج کامله حرفم میزنه نمیفهمی چی م ...

مامان من تقریبا یکسالی به این حال بود دیگه تو مراحل آخر بلع نداشت و نمیتونست حرف بزنه

مامان من تقریبا یکسالی به این حال بود دیگه تو مراحل آخر بلع نداشت و نمیتونست حرف بزنه

خیلی سخته غیراز بیمار دورو وریاشم ذره ذره آب میشن. مادر همسر منم دست تنهاس همسرش فوت کرده دخترم فقط همینو داره منم تک عروسم خودم بچه کوچک دارم بعد خواهرشوهرم هیچ کس رو غیراز مادرش نمیذاره کمکش کنه شوهرشم طلاقش داد بچهاشم ازش گرفت رفت زن گرفت. باهم زندگی میکنیم اوضامون اصلا خوب نیس دعا کن برامون.

خیلی سخته غیراز بیمار دورو وریاشم ذره ذره آب میشن. مادر همسر منم دست تنهاس همسرش فوت کرده دخترم فقط ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم انشاله خدا کمکتون کنه میدونم خیلی سخته 

فلج تدریجی تمام عضلات بدن به جز عضله قلب هست مامان من حتی اواخر نمیتونست صحبت کنه ولی میگم ۳ سال طول ...

بيشتر از چندين سال! چند دهه زندگي كرد  تو ٢١ گرفتار شد و در سن بالايي فوت شد

خدا همه ی مریضا رو شفا بده اسی به خدا توکل کن🙏🏻🌹 ایشالله هر چی صلاحته اتفاق بیفته

واسه شون دعا میکنم خوب شن🥺🙏🏻 شما هم واسه ی حاجتم صلوات بفرست دستت طلا

خودتو پیدا کنی، خیلیا رو گُم میکنی! این شروع یه مسیر جدیده ک تهش قشنگه! ☺️💚