2777
2789

خوشبخال کسانی که خونشون قم ومشهد هست

میخوام داترمو ببرم زیارت اما هزینه ی هتل معمولی۶تومنه 

خدایا کم اوردم چکار باید کنم که شفا بدی بچمو 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 

من همین امروز دیدم هتل آفریقا. اتاق دو تخته واسه 4 شب دو و نیم

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره واقعا هزینه های بالایی داره.آرزوی کربلا به دلم مونده😞

برای مریضتون تن سالم رو آرزو میکنم  

یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃
هتل ۶تومن؟؟؟  ما رفتیم هتل آپارتمان اجاره کردیم ۵۰۰تومن ! حتما نباید که هتل ۵ستاره باشه

کدوم هتل اپارتمان کجا به منم ادرس بدید 

بخدا هتا ۳ستاره شبی ۹۰۰توی قم

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
کدوم هتل اپارتمان کجا به منم ادرس بدید  بخدا هتا ۳ستاره شبی ۹۰۰توی قم

قم نمی‌دونم. 

ولی مشهد اصلا وارد که میشی نزدیک حرم کلی آدم جلوتو میگیرن که آدرس بدن بهت برای اسکان تازه نزدیک حرم هم هست 

تو حتما زنگ زدی هتل های معروف پرسیدی؟اره؟

مشکل دخترتون چیه عزیزم اگه دوست داشتی بگوذ

دخترم نارس بدنیا اومد cpشده