2777
2789
عنوان

دیرگفتاری

57 بازدید | 10 پست

سلام خانوما پسرم دوسال وپنج ماه کلمه میگه ،جمله کم میگه درحداین که اب بده مامان پاشو،مال من،سلام خوبی،خاله بیا،نیسان آبی،اینجور چیزا به نظرتون دیر حرف میزنه ببرم دکترخواهرزاده ام یک ونیم سالشه مثل ادم بزرگا کامل حرف میزنه نگرانم

بچه ۳ سالگی میتونه کامل جمله بگه بچه با بچه متفاوته

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 

مخصوصا پسر بچه ها دیرتر حرف میزنن

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی الان من نگران نباشم بچه من پسر بچه ابجیم دخترالبته

نه اصلا من حتی یه مقاله خوندم که میگفت تا ۴ سالم عادیه جمله بندی برای بچه ها سخته

یعنی الان من نگران نباشم بچه من پسر بچه ابجیم دخترالبته

نه

من پسرمو بردم برا همین مساله دکتر

پسرم بیست ماهش بوددفکر کنم

دکتر گفت تا سی ماهگی انتظار دو کلمه هم نداشته باش

در دلم خواستن مرگ کسی نیست ولی...کاش هر کس که تو را خواست بیاید خبرش
مرسی خواهرم خدا به همه آرزوهات برسونتت خیلی آروم شدم

خواهش میکنم نگران نباش بعد ها انقدر حرف بزنه که کلافه بشی

2790
2778
2791
2779
2792