2777
2789

من انشاءالله تا چند روز آینده زایمانمه حالا من و همسرم باهم فامیلیم و خونه خودمون تهرانه و خانوادم باید بیان اینجا برا زایمانم حالا مشکل من اینه که مادرشوهرش وقتی خانواده من میان احساس میکنم راضی نیست و اینا .حالا از شانس من احتمالا مادرشوهرمم بیاد و مادرشوهرش زبونش تنده و تیکه میندازه .موندم بگم بیان یا نه .از ی طرفم بگم نه خب خیلی ناراحت میشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به مادر شوهرت چه ربطی داره؟ چرا می خوای خانواده خودتو کنار بزاری که مادرشوهرت راضی باشه بلاخره شما ...

برا نیومدن ؟بنده خدا شوهرم در کمال احترام بهش میگه ولی اخلاقش اینه نه تنها با ما با همه زبونش تنده.

حالا با مامانم داشتم صحبت میکردم می‌گفت بچه هارو نمیارم و خودم تنها میام احساس میکنم حوصله کل کل رو نداره .مادر من خیلی مظلومه و جواب نمیده .اما نمیدونم چرا مادرشوهرش اینجوریه.با اینکه خانوادم وقتی میان کلی چیز میز میارن برامون .

برا نیومدن ؟بنده خدا شوهرم در کمال احترام بهش میگه ولی اخلاقش اینه نه تنها با ما با همه زبونش تنده.

نه بیاد ولی احترام خانوادت رو حفظ کنه بهش تذکر بدین ولی بنظرم خونه رو شلوغ نکن که راحت استراحت کنی عزیزم 

نه بیاد ولی احترام خانوادت رو حفظ کنه بهش تذکر بدین ولی بنظرم خونه رو شلوغ نکن که راحت استراحت کنی ع ...

میدونم خونه که شلوغ باشه نمیشه استراحت کرد ولی چون خانواده ها از شهرستان میان نمیشه که بگم بچه هارو با خودتون نیارید.گناه دارن بچه ها .