2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

واقعا این یه هفته خیلی دیر گذشت ...من علائم پریودی دارم امروز ..دارم پریود میشم 😔😔😔😔

نه عزیزم این عادیه همه میگن علائم داشتن اولش....اووووف فقط میخوام خدا عیدیشو امسال بماهابده....آمـــــــیــــــن

نــور شدم،‌واسـه خودم تـو هـر تــاریکی :)
نه عزیزم این عادیه همه میگن علائم داشتن اولش....اووووف فقط میخوام خدا عیدیشو امسال بماهابده....آمـــ ...

نمیدونم ..ولی همش حس میکنم پریود میشم ...شما علائم ندارید؟

خدایا🙏شکرت 
نمیدونم ..ولی همش حس میکنم پریود میشم ...شما علائم ندارید؟

ببین عزیزم من ازبس تَوهم بارداری زدم حتی اگه علائمم داشته باشم باورم نمیشه تااینکه ازمایشم مثبت بشهاددراین حد ناامیدم......  

ببین عزیزم من ازبس تَوهم بارداری زدم حتی اگه علائمم داشته باشم باورم نمیشه تااینکه ازمایشم مثبت بشها ...

شما در چ حالین؟ آزمایش دادید؟ خوش خبر باشی انشاالله

خدایا🙏شکرت 
من الان بی بی زدم منفی ‌شد....

نا امید نباش ..شاید زود زدی ..صبر داشته باش

من چند ماه پیش حس کردم یکی از سینه هام توده داره ...تا برم سونو و ببینم چیه انقدر استرس داشتم ...همش با خودم میگفتم کاش چیزی نباشه ‌...بازم برم دنبال دوا و درمان واسه بارداری ..خلاصه اینا رو گفتم ک بدونی این روزام قشنگیای خودشو داره ...ناشکری نکن ..ب امید خدا ک باردار باشی ..اگرم نشد فدای سرت ..همین ک سالمی و فقط دنبال بارداری هستی قشنگ ترین انتظاره 🥰🥰🥰😍

خدایا🙏شکرت 
نا امید نباش ..شاید زود زدی ..صبر داشته باش من چند ماه پیش حس کردم یکی از سینه هام توده داره ...تا ...

قربونت برم والا چی بگم چندماه پیش لاپرا وهیسترو شدم متوجه شدم فقط یه لوله دارم اون یکی مادرزادی مسدود بود.طبیعی نینی ایم نمیشه.دکترم گفت چندبارiuiمیکنه بعدivf..... ازخدا خواستم کارم به ivfنکشه هم دست تنهام همم طاقتشو ندارم توانش ندارم.....میگن خدا یار بی کسونه.....

قربونت برم والا چی بگم چندماه پیش لاپرا وهیسترو شدم متوجه شدم فقط یه لوله دارم اون یکی مادرزادی مسدو ...

انشالله ک هر طور ک میخوای بشه عزیزم ...امید داشته باش ..من وقتی تازه اقدام کرده بودم ...اسم iui میومد وحشت میکردم همش میترسیدم کارم ب iui بکشه ک کشید ...دیگه چ میشه کرد ...هر کاری ازمون بر میاد ک انجام دادیم ...دیگه بقیشو بسپریم ب خدا ..انشالله واسه مام خیر بخواد..آمیییین

خدایا🙏شکرت