2777
2789
عنوان

بیمه جاریم

312 بازدید | 19 پست

جاریم بیمه تکمیلی داره و من یه دندونم رو با بیمش درست کردم یه دندون دیگه خراب دارم و بیمه اونا هم تا 20 فروردین تموم میشه و دوباره تمدید میشه. چطور بش بگم که حالا که تا 20 فروردین نمی خوای از بیمت استفاده کنی و می پره من برم اون دندونم رو درست کنم. نمی خوام فکر کنه سو استفاده کردم. ولی خوب در هر صورت بیمش تا فروردین تموم میشه و دوباره اون می تونه بره استفاده کنه 

برو دندونتو بدون بیمه درس کن دردسرو منت نکش

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مگه میشه از بیمه کسی استفاده کرد؟

اگ باهم راحتتین بهش بگو که اگر ممکنه حالا ک داره تموم میشه من استفادا کنم

اگ هم راحت نیستین زیر منت نرو

💜صعود به گروه بنفش💜قد۱۶۵ هدف ۵۵الی۶۰💜وزن اولیه ۸۰😵وزن فعلی ۷۲🤩🤩 تاریخ بنفش شدن ۳/۱۶💜هدف ۶۰💜
مگه میشه از بیمه کسی استفاده کرد؟ اگ باهم راحتتین بهش بگو که اگر ممکنه حالا ک داره تموم میشه من است ...

راحتم باش می ترسم بگه نه ضایع شم یا تو رو در وایسی بمونه خودش نمی خواد استفاده کنه 

مگه میشه از بیمه کسی استفاده کرد؟ اگ باهم راحتتین بهش بگو که اگر ممکنه حالا ک داره تموم میشه من است ...پ۹

درعرض ۶روز ۱۰کیلو کم کردی؟

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
راحتم باش می ترسم بگه نه ضایع شم یا تو رو در وایسی بمونه خودش نمی خواد استفاده کنه 

سری قبل ازش چجوری گرفتی؟

💜صعود به گروه بنفش💜قد۱۶۵ هدف ۵۵الی۶۰💜وزن اولیه ۸۰😵وزن فعلی ۷۲🤩🤩 تاریخ بنفش شدن ۳/۱۶💜هدف ۶۰💜
درعرض ۶روز ۱۰کیلو کم کردی؟

😂😂😂😂کاش میشد

نه بابا در ۶روز ۳ کیلو کم کردم عزیزم

۱۵ اسفند ۸۰ بودم

الان ۷۷هستم

سری قبل دندونم درد می کرد گفت برو اینو با بیمه من دزیت کن نگفت همه رو گفت اینو 

شاید لفظی بوده " اینو "

بعدم اگ بگه نه ضایع شدن نداره که

پیش میادحتی مادر و دوست ادم هم بگه نه

سخت نکن

وقتي باهاش راحتي بگو بهش ديگه 

بهش بگو ببين تو رو خدا تعارف نكن اگر خودت ميخواي استفادع كني يا كسي ديگه اي بهم بگو اما اگر خودت استفادع نميكني و ميخواد بپره ممكنه من باهاش برم دندونپزشكي؟اينجوري اگر راضي نباشه چون خودت بهش گفتي ميگه مثلا قبلا قولش رو به مامانم دادم يا خودم ميخوام برم و محترمانه است

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم