2777
2789
عنوان

رنگ مو برای عید

148 بازدید | 11 پست

خانما راهنمایی میخواستم من چندماه قبل رفتن دکلره علاقم به موهای طلایی و بلوند زیاده ولی همسرم بیشتر رنگ بازار دوست داره یخی و صدفی و...

بخاطر ارزون بودنش رفتم یجا دکلره خیلی ارزون که خلاصه اصلا خوب درنیومد به پایه نرسید نارنجی هاش مونده

همسرمم های نشون داد و حرف بارم میکرد و میگفت نگا این رنگی میخواستم نکردی رفتی خراب کردی حرف خودتی و فلان بهت نمیاد و....منم گفتم اگه پولشو داشتم بهترین جا میرفتم اینم زیاد حرف میزنه میگه میدم ولی نمیده

طرف ماهم حدود 3.5 تومن گفتن دیگه من پا برام نمونده یه هفته تمام گشتم تا 2 وخرده پیدا کردم

الانم میگه که زیاده انگار عادت کرده همیشه با 500 تومن خلاصه کنه از بس نرفتم جای خوب قیمت هارو نمیدونه تازه برای کمش هم منت میزاشت الان گفتم بهش یکبار میکه برو میدم یکبار میگه زیاده نمیرسم و فلان خودتم یه 600 .700 بزار یکبار میگه ولی من رنگ معمولی قهوه ای بزار

منم موندم هم از بس گفته موهام از چشمم افتاده میخوام همون رنگ روشن کنم دیگه حرفی نمونه همم میگم ارزشش داره از خودمم بزنم اخه نمیدونم

بنظرتون بزارم یانه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا خوب گفتن 3.5 بهتتاپیک آخر منو بخون . قیمت مش رو ببین

میدونم ولی بنظرتون ارزش داره برم ؟

آخه خیلی برام سنگینی میکنه کاراش

اول گنده حرف میزنه که فلان زنگو میخوام بزاری بعد میگه نمیرسم خودتم بده تازه میبینین که قیمت به این مناسبی کلا هم من سادگی کردم یاد نگرفته هم خودش نمیخواد خصیصه

منم بزور از پول تو جیبی هام بزارم یعنی ارزش داره

برام سنگینی میکنه واسه یه رنگ مو انقد دردسر بکشم اخرش بگم شوهرش داده

واقعا ایران هستی دغدغه شما و همسرتان الان این هست

عجب

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
واقعا ایران هستی دغدغه شما و همسرتان الان این هستعجب

خانم محترم دغدغه چی باشه پس

نپوشیم تفریح نکنیم هیچکار نکنیم بریم بمیریم

حداقل این وسط یه همدیگرو درکم نمیکنیم

حالا که دکلره کردی یه بار ، کار و تموم کن

عیب نداره از خودت هم بزار ولی جور دیگه به اسم لباس یا خرج خونه ازش بگیر

منم شوهرم اوایل خیلی خساست میکرد آنقدر رو خواسته هام پافشاری کردم که 80 درصد درست شده . یعنی خیلی بهتر شده

حالا که دکلره کردی یه بار ، کار و تموم کن عیب نداره از خودت هم بزار ولی جور دیگه به اسم لباس یا خرج ...

میدونی چیه دقیقا خیلی تو فشارم که خیلی چیزارو بهش بفهمونم

بخدا انتظارم پایین ترین هاست اونم با کلی قدر دانی

ولی برای اوناهم کلی منت میشنوم و کلی سختی

میدونی مامانم بهم میگه میسوزم ومیسازم یا خودم بی عقل میشم که طرفم آدم بشه بزور

اونم به درصد میشه ۹۹ درصد نمیشه

میدونی میبینم یه درصد فرق میکنه بعد باز همون اش وکاسه

خانوادش اینا من یکم بخودم رسیدنی فکر میکنن اینو تیغ میزنم چکار گنده ای میکنم درصورتیکه خودشون همه کار میکنن

اصلا مگه آدم شوهرش وظیفش نیس چه تیغ زدنی

خلاصه بعد اونهمه تلاش انگار آدم زحمت کشه اون میشه اونی که خیلی زرنگه من میشم این برام سنگینه