خیلی مسخره هست که هر مراسم رو به عهده یک نفر میندازن
این زندگی دختر و پسر هست
خودشون باید براش خرج کنن و تلاش کنن
نه خانواده ها و نه دختر به تنهایی و نه پسر به تنهایی
اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت
واسه ما که همه چیز با شوهرم بود از لحظه اشنایی تا همه چیز بعدش.اما همین مادرشوهرم اینا واسه سه تا پسر دیگشون عروسی گرفتن خونه اجاره کردنو کارای دیگه.
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
مهندس نفت هستم🤩 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤ مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤ درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍 Deutscher Staatsbürger🇩🇪
به نظر من با پدر و مادر ولی خیلی ها راحت طلب بودن و ولخرج واسه این روز های بچه هاشون پول جمع نکردن بچه ها به سختی میافتن این نظر من اگه مخالفی نظر شما هم محترم