2777
2789
به نظر من با پدر و مادر ولی خیلی ها راحت طلب بودن و ولخرج واسه این روز های بچه هاشون پول جمع نکردن ب ...

اره بنظر منم هرکی بچه دار میشه باید فکر همچین روزیم کنه نمیگم کل خرج رو خانوادش بدن ولی حداقل کمک کنن اول زندگی

الان واسه منم موقع عروسی برادرشوهر بزرگم یه عروسی هزارنفری گرفتن خونه و ماشین همه چی سر من واسه عرو ...

اره میگیرن عزیزم چون میگن که ما خرج کردیم.بعضیا اینطورین

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب یه مساله درون خانوادگیه و قانون نداریم در موردش هر کی پول داشت خرج میکنه

واسه من خانوادش میخوان خرج کنن هیچ حرفیم نزدن ولی الان شنیدم تصمیم دارن کادوهامو بردارن 

☹️☹️ اخه من روش حساب کرده بودم واسه خونمون خرج کنم 

حالا صبرکن ببین چیمیشه عزیزم از الان غصه نخور براش

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
خیلی مسخره هست که هر مراسم رو به عهده یک نفر میندازن این زندگی دختر و پسر هست خودشون باید براش خرج ...

خوشون بخوان خرج کنن یا باید خانواده پولدار داشته باشن یا باید ۱۰۰ سال کار کنن تا یه عروسی بگیرن

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

خوشون بخوان خرج کنن یا باید خانواده پولدار داشته باشن یا باید ۱۰۰ سال کار کنن تا یه عروسی بگیرن

وقتی دو طرف شاغل باشن،از پس هزینه هم برمیان

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت
تو طول زندگی اره ولی برای عروسی گرفتن فکر نکنم اخه دوتا جوون معمولا پس انداز زیادی ندارن

بستگی داره به ادمش دیگه

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت
وقتی دو طرف شاغل باشن،از پس هزینه هم برمیان

هم خودم شاغلم هم همسرم ولی حقوقمون به اندازه ای نمیشد که هم جهیزیه بخریم هم خونه هم عروسی بگیریم :)) بعضی چیزا رو تا توش نباشی نمیتونی راجبش بگی

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

هم خودم شاغلم هم همسرم ولی حقوقمون به اندازه ای نمیشد که هم جهیزیه بخریم هم خونه هم عروسی بگیریم :)) ...

اره واقعا سخته نمیشه اصن یا باید تا خرخره بری زیر بار قسط یا نگیری واقعا 

کمک خونواده لازمه

هم خودم شاغلم هم همسرم ولی حقوقمون به اندازه ای نمیشد که هم جهیزیه بخریم هم خونه هم عروسی بگیریم :)) ...

منم این روزای رو گذروندم 

شرایط افراد فرق داره،درسته