الان واسه منم موقع عروسی برادرشوهر بزرگم یه عروسی هزارنفری گرفتن خونه و ماشین همه چی سر من واسه عرو ...
اره میگیرن عزیزم چون میگن که ما خرج کردیم.بعضیا اینطورین
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
☹️☹️ اخه من روش حساب کرده بودم واسه خونمون خرج کنم
حالا صبرکن ببین چیمیشه عزیزم از الان غصه نخور براش
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
خوشون بخوان خرج کنن یا باید خانواده پولدار داشته باشن یا باید ۱۰۰ سال کار کنن تا یه عروسی بگیرن
وقتی دو طرف شاغل باشن،از پس هزینه هم برمیان
اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت
تو طول زندگی اره ولی برای عروسی گرفتن فکر نکنم اخه دوتا جوون معمولا پس انداز زیادی ندارن
بستگی داره به ادمش دیگه
اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت
هم خودم شاغلم هم همسرم ولی حقوقمون به اندازه ای نمیشد که هم جهیزیه بخریم هم خونه هم عروسی بگیریم :)) ...
منم این روزای رو گذروندم
شرایط افراد فرق داره،درسته