خیلی عقبم و چند روزه همه دوستام مشکلات عاطفی و روحی پیدا کردن از لحاظ ذهنی از درس دورم با اینکه وقت هم میذارم برا خوندن اما بازدهی ندارم. نزدیک عیده فکر چیزایی ام که باید برم بگیرم، یه عروسی داریم که تصمیم ندارم برم که وقتم گرفته نشه، از اون ور تعدادی از دوستامو چندین ماهه ندیدم و اصرار دارن که قبل سال همو ببینیم و تمام اینا به شدت ذهنم رو درگیر میکنه و زمان و انرژی ازم میگیره. دلم میخواد کلا فاصله بگیرم و فقط بخونم اما ترس دارم از اینکه خودمو از همه چی محروم نشم آخرم قبول نشم چون من خیلی دیر تصمیم گرفتم بخونم و دیر شروع کردم. میگم ولش کن بذار سال دیگه. ولی از طرف دیگه تا الان هم زحمت زیادی کشیدم. کلافه ام کلا
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم همین کارو کردم و خودمو محروم کردم و قبول نشدم سال اول اگه برمیگشتم اون دوران به تفریحمم میرسیدم .هم به تفریحت برس روحیت باز بشه با دوستات برو بیرون عروسی هم برو بعد بیا با انرژی درستو بخون
یا علی نام تو بردم نه غمی ماند نه هّمی بابی انت و امّی •گوییا هیچ نه همی به دلم بوده نه غّمی بابی انت و امّی
خواهش میکنم😊🧡ارتباطتو با دنیا قطع نکن بعد از اینکه کنکور دادی میره جزو چیزای کم اهمیت زندگیت قبلنا که همه بهم این حرفو میزدن باور نمیکردم ولی بعد از قبولی و پشت سر گذاشتنش فهمیدم واقعا درست گفتن
یا علی نام تو بردم نه غمی ماند نه هّمی بابی انت و امّی •گوییا هیچ نه همی به دلم بوده نه غّمی بابی انت و امّی
خواهش میکنم😊🧡ارتباطتو با دنیا قطع نکن بعد از اینکه کنکور دادی میره جزو چیزای کم اهمیت زندگیت قبلنا ...
میدونی من چون بعد از کلی سال میخوام دوباره درس بخونم یه حس عجله و عقب موندن و کاری کنم وقت هدر نره دارم. این واقعاً داره عذابم میده. تمام تفریحاتم با عذاب وجدانه. یه مدت پیش استرس شدید همراه با تپش قلب و حالت تهوع گرفته بودم که شکر خدا خیلی بهتر شدم. برام دعا کن بتونم متعادل پیش برم و به این باور برسم که حتی اگه امسال قبول نشم و یه سال پشت کنکور بمونم برام دیر نمیشه 💚