2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم

986 بازدید | 77 پست

سلام خانما من پدرشوهرم فوت شدن پنج شنبه چهلمشونه...من وخواهرشوهربزرگم خونموم تهرانه شوهرامونم تو ی شرکتن ولی رفت وامد نداری سالی یبار نهایتا دوبار...چندروز پیشا عیدی ریختن وماهمون روز رفتیم دکتر من ی ازمایش داشتم بعد اونا مارو دیدن توخیابون رد شدیم ازپیش خونشون خواهرشوهرم ازفامیلمون پرسیده همون روز ک عیدی دادن داداشم وزنش دیدم داشتن میرفتن جایی بنظرت کجامیرفتن؟

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چه فضول

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
منظورش این بوده ازاین سوال ک حتما رفتن خرید عید ماعزاداریم اینا بنظرتون هرکی عزاداره نمیره حتی بازار ...

وا چه حرفا خدایا

تا پای جان برای ایران🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 سلامتی امام زمان صلوات . ما ابدیت رو در پیش داریم هستیم که هستیم....

چقد بدم ازاین افکار میاد

وقتی یکی فوت میشه ادم از دل وقلب ناراحت میشه

یه سزیا انتظار دارن یکی فوت کرد توهم تااخر عمر بسوزی و خودتو از. همه ی لذت وخوشیا محروم کنی،،، اخه زندگی کوتاهه چرا هرروزشو تلخ کنیم

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
اخه خیلی بامن چپه با اینکه رفت وامد ندارم ولی گزارشم میده ب مامانش وخواهراش بنظرتون چ کنایه ای بهش ب ...

برو توچشاش نگاه کن بگو مرسی که انقدپیگیرمایی

خدایاشکرت بابت همه چیز