2777
2789
عنوان

حاشیه ی مسافرت عید خونه ی ما

356 بازدید | 31 پست

برادرم با خانوادش میخوام عید برن مسافرت خارج از کشور 

پدر و مادرمم با خودشون میبرن، پدرم با خرج خودش مادرمو داداشم خودش دوست داره خرجشوخرج شو بده

منم مجردم تو خونه داداشم گفت تورو نمیبریم ایشالله با خانواده ی خودت بری

مامانم گفت من دخترمو ول نمیکنم بیام اما خودم با اصرار راضیش کردم بده چون خیلی سختی کشیده و نیازه بره مسافرت و الکی واسه اینکه قبول کنه گفتم من اصلا دوست ندارم بیام تا دلش پیش من نمونه.

ولی خیلی دلم گرفته از اینکه چرا دخترا اینقدر مظلومن 

این عادیه؟ که برادر نخواد دختر خرجی داشته باشه؟

واا    پس بابات  چی

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !

نه بردارت بااحترام خیلی بیشعوره

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چراااا  بابات  خرجتو  نمیده

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !

خودت درآمد نداری اگه داری به دادشت  راحت بگو به تو ربطی ندارد من چیکار میکنم با پول خودت برو

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      
یعنی چی بابام چی

منظورم  این   چرا بابات خرجتو نمیده