2777
2789
عنوان

شما بودید پیام میدادید؟ +اسکرین ، متن طولانی

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 25 پست
ببین دوستم هیچ کس تو شرایط شما نیست که بتونه یه راهنمائی منطقی بکنه ، خودت بهترین راهنما برای خودت ه ...

میدونی من با خودم میگم حتی اگه تصمیم بر کاته، چرا اینحوری مثل بچه ها؟ خب یشب میرفتیم بیرون یا کلا یه مختصر صحبتی باهم میکردیم و دوستانه جدا میشدیم، اذارم میده که اینجوری بخواد تموم شه

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  
نمیگم خوبه این کارش ولی به نفر بالایی هم کفتم، یجورایی عادیه مم خیلی وقتا همینجوری صحبت میکنم باهاش& ...

کارتون اشتباهه، احترام واقعا مهمه حتی تو بحث و دعوا. مردا از زنی که حرفای بی ادبی بزنن کلا فحش و هرچی خوششون نمیاد اینو مطئن باش. حالا هم دیگه اصلا پیام نده تا  موقعی که خودش پیام داد

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون لحن حرف زدن رو نمیگم خوبه، ولی منم همون حالتی باهاش صحبت میکنم، بعدم متوجه نمیشم دم دست بودن چجو ...

پس خودت باعث شدی با این لحن باهات صحبت کنه 

احترام دو طرفه اس 

دم دست بودن اینه که مدام بهش پیله کنی و پیام بدی و گیر بدی و زنگ بزنی 

وقتی میگه حوصله ندارم وقت ندارم اعصاب ندارم هی بپیچی بهش بگی تکلیفم رو روشن کن 

خب معلومه خسته و کلافه میشه 

من زمانی که با شوهرم دوست بودم زنگاشو هم یکی در میون جواب میدادم 

وقتی ازدواج کردیم یه روز بهم گفت وقتی دوست بودیم اینقدر بهم محل نمیدادی و مغرور بودی که میخواستم واست بمیرم حتی سر کار تمرکز نداشتم از دستت دلم میخواست پاشم زنگ بزنم ببینم کجایی و چیکار میکنی

.Pain🔥you made me a believer

وقت که داشته، صدرصد داشته، طبق شناختی که دارم ازش دوتا دلیل داره جواب ندادنش، یک لجبازی ، دوم اینکه ...

اخه بحثی هم نبوده ! بنظرم جوابی نداره بهت بده و فرار میکنه.

نبوده ، توضیح درستی نداده بابت شکاکیت تو 

حالا طلبکاره و لجبازی کنه؟ اصن سرچی !!!!!!!!!

بیخیال شو بهش فکرنکن

فقط صبرکن ببین چقد تحملش بدون تو زیاده 

به مهم بودنت پی ببر 

پس خودت باعث شدی با این لحن باهات صحبت کنه  احترام دو طرفه اس  دم دست بودن اینه که مدام ...

به شخصیت مرد هم خیلی بستگی داره، من طبق شناختی که ازش دارم آدمی نیست که هرچی بی محلی کنی بیشتر بیوفته دنبالت، باید توام مایه بزاری، شاید گاها بیشتر ازون، یه حالت بی نیازی داره درکل

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  
میدونی من با خودم میگم حتی اگه تصمیم بر کاته، چرا اینحوری مثل بچه ها؟ خب یشب میرفتیم بیرون یا کلا یه ...

خب پس همین کار رو بکن تلاش کن رابطه تون رو درست کنی چون براش دو سال زمان گذاشتی انشااله که درست میشه اگر هم نشد حداقل پیش خودت میگی من تلاش خودم رو کردم

اخه بحثی هم نبوده ! بنظرم جوابی نداره بهت بده و فرار میکنه. نبوده ، توضیح درستی نداده بابت شکاکیت ت ...

بحث که اره بوده ولی اون فراری بود از اولش، بخاطر فراری بودن اونم به این مرحله رسید، بهترین راه که پیام ندادنه ولی حقیقتا زورم میاد ، حتی اگه به کاته زورم میاد اینجوری کات شه

به شخصیت مرد هم خیلی بستگی داره، من طبق شناختی که ازش دارم آدمی نیست که هرچی بی محلی کنی بیشتر بیوفت ...

در کل نظر من اینه بیخیال بشی تا ببینی خودش چه تصمیمی میگیره 

اگر خبری ازش نشد یعنی نمیخوادت دیگه 

با هی پیام دادن و هی گفتن جمله بیا تکلیف منو روشن کن فقط خودت رو بدون عزت نفس نشون میدی 

.Pain🔥you made me a believer

در کل نظر من اینه بیخیال بشی تا ببینی خودش چه تصمیمی میگیره  اگر خبری ازش نشد یعنی نمیخوادت دی ...

متوجه ام، درسته

وای چقد بیشعوره این پسره  این نه عشق میشه نه مرد تف بش

چی بگم والا، گوشیش ایفون 12 بود کرده ایفون 13 پرومکس، ماشینشم 205 بود جدیدا دودیاشو کنده احتمال 99 درصد میخواد یچی خارجی بگیره، حالا دوماه پیش سر ولنتاین میگفت پول ندارم وضع مالی ریده، نکبت خسیس، جای اینکه از پیشرفتش خوشحال شم یجوری شدم