2777
2789

بچه ها اولا لطفا لطفا خواهش میکنم در مورد غرور و ارزش و اینا ملامتم نکنید، انرژی بد ندید که اره این دوستت نداره اره داره خیانت میکنه و نمیدونم ازین حرفا که حال ادمو بد میکنه، چون خودم شرایط روحی پایداری ندارم این حرفا هم حالمو بدتر میکنه هم ممکنه رفتار بی فکر و غلطی بکنم که بعدا پشیمون شم، یه توضیحی میدم لطفا فقط بگید صبر کنم یا خودم پیام بدم، در واقع اگه شما بودید چکار میکردید، ببینید خیلی خلاصه بخوام بگم سر یه موضوع الکی بین ما بحث پیش اومد بعد این کلا ادمیه که از بحث و دعوا به شدت فراریه برای همین چند روزی جواب منو نداد اصلا، بعد از چندروز من زدم به اون کانال که اره داری با کسی میگردی که اینجوری میکنی، و این دو پیام بینمون رد و بدل شد، خیلی خلاصه براتون گفتما، ماجرا خیلی داره، این پیام برای دو هفته پیشه، این مدت من مثل همیشه بودم ینی به کارم باشگاهم و تفریحاتم رسیدم، استوری ایناهم گذاشتم که ببینه؛ ولی درکل دوست ندارم شرایطمون این باشه، حالا من دوتاه راه دارم، یا صبر کنم هرچقد که طول کشید تا خودش پیام بده، که خب ممکنه خیلی طولانی بشه چون کارش یجوریه الان شدیدا درگیر خرابی بازاره و درگیره دیگه کلا، ازونور اواسط برج یک هم سالگرد فوت برادرشه صدردصدددد حال خوبی نداره، و پیگیری معلوم نیست کی بکنه این موضوع رو … یا اینکه خودم بهش پیام بدم که اینم حقیقتا زیاد باب میلم نیست ولی از بلاتکلیفی بهتره، فقط ممکنه سرد برخورد کنه و برخوردش درکل جالب نباشه،،، خواهش میکنم بچه ها درمورد سرزنش نکنید فقط بین این دوتاه راه یکیو پیشنهاد بدید

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از کجا میدونی ب کسیه

نمیدونم اصلا فکر نمیکنم با کسی باشه، همش این مدت سرکارش دیدمش، عصبی شدم چرتو پرت گفتم که جواب بده

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  

فقط میگم شوهر من که ۷ ساله زنشم و یه بچه ۴ ساله هم ازش دارم اگر با این لحن باهام صحبت کنه چنان میکوبم تو دهنش که سالها بگرده عقب دندوناش 

دیگه دوس پسر سگه کی باشه 😐 

خودت باعث شدی نادیده بگیرتت و واست وقت نذاره 

مردا از زن های دم دستی و همیشه در دسترس بیزارن 

اگر دست نیافتنی بودی الان بلاتکلیف نبودی

.Pain🔥you made me a believer

چه بد دهنه. بهت میگه ...سشر نگو😐بعد تو دوباره میگی تکلیفمو مشخص کن. عمرا دیگه جواب همچین آدمی رو نده. الان اینجوری میگه فردا رفتین زیر یه سقف چی میخاد بهت بگه موقع بحث؟؟

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

به نظرم بهش پیام نده  و بلاتکلیف هم نباش . چرا تکلیف خودت رو میخوای دیگران برات روشن کنن خودت ب ...

اگه کامل دست من بود تصمیم، کات نمیخواستم بکنم و  ترجیح میدادم صحبت کنیم رفع کدورت کنیم و از این روزا لذت ببریم، متاسفانه یه طرف ماجرا اونه که میدونم اونم نمیخواد. کات کنه ولی اخلاقای گندی داره، به شدت لجبازه ، و الانم مطمئنم منتظره من پیام بدم چون منو مقصر میدونه، ولی واقعا عمر رو صرف اینا کنی همه لذت رابطه از دست میره

فقط میگم اگر شوهر من که ۷ ساله زنشم و یه بچه ۴ ساله هم ازش دارم اگر با این لحن باهام صحبت کنه چنان م ...

اون لحن حرف زدن رو نمیگم خوبه، ولی منم همون حالتی باهاش صحبت میکنم، بعدم متوجه نمیشم دم دست بودن چجوریه واقعا کا اینجوری نبودیم که دائما باهم بیرون باشیم، یا کلا تو حلق هم باشیم ، 

خب جوابتو نداده ، باز دوباره پیام بدی که چی؟

کسی که عاشق باشه حتی اگرم کار و مشغله باشه

یه ثانیه وقت پیدا نمیکنه حال تورو بپرسه؟

پیام نده دیگه ، ببین کی تورو یادش میاد

خودتم گول نزن که بذاری ب پای مشکلاتش …

چه بد دهنه. بهت میگه ...سشر نگو😐بعد تو دوباره میگی تکلیفمو مشخص کن. عمرا دیگه جواب همچین آدمی رو ند ...

نمیگم خوبه این کارش ولی به نفر بالایی هم کفتم، یجورایی عادیه مم خیلی وقتا همینجوری صحبت میکنم باهاش 

اگه کامل دست من بود تصمیم، کات نمیخواستم بکنم و  ترجیح میدادم صحبت کنیم رفع کدورت کنیم و ا ...

ببین دوستم هیچ کس تو شرایط شما نیست که بتونه یه راهنمائی منطقی بکنه ، خودت بهترین راهنما برای خودت هستی 

به نظرت اگر رابطتون ارزشش رو داره براش تلاش کن ولی اگر فکر میکنی این ماجراها توش زیاد بوده و از رابطه ات لذتی نمی بری هر جا تمومش کنی برات بهتره

خب جوابتو نداده ، باز دوباره پیام بدی که چی؟ کسی که عاشق باشه حتی اگرم کار و مشغله باشه یه ثانیه و ...

وقت که داشته، صدرصد داشته، طبق شناختی که دارم ازش دوتا دلیل داره جواب ندادنش، یک لجبازی ، دوم اینکه بحثو کش نده