مادرم چند ماهیه فوت شدن و امسال عید درکنارمون نیستن و من اصلا سر از رسم و رسومات درنمیارم . شنیدم که عید میان برای فاتحه خوندن و اینا ولی نمیدونم چیکار باید بکنم ؟ مراسمی چیزی باید بگیرم ؟ پذیرایی چطوری باشه ؟
بنظرم در رو به روی هیشکی باز نکن چیه روز عیدی بیان گریه و زاری برا روحیه خودت خوب نیس ..بنظرم خودت با داداش خواهرات برو سر مزارش دیگع مراسم فاتحه که یبار گذاتین
طبق رسم ورسوم خودتون مایه گوسفندمیکشیم یاغذاسفارش میدیم دعوت میکنیم اقوام و دوستان وفامیل رو دگه خرما یه نوع شیرینی که تو مراسم ختم میدن وچای پذیرایی میکنن نهاریاشام هم حتمامیدیم
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
خدا رحمتش کنه، معمولا اقوام میان خونه سر میزنن، باید براشون خواستن بیان حلوا آماده کنین خرما اگه میتونید لاش گردو بزارید با چایی برا پذیرایی داشته باشین
خدا رحمتش کنه بنظرم در رو به روی هیشکی باز نکن چیه روز عیدی بیان گریه و زاری برا روحیه خودت خوب نیس ...
این چه حرفیه خوب ممکنه رسمشون فرق کنه مگرمیشه دربازنکنی بقیه احترام میزارن میان
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖