2777
2789

مادرم چند ماهیه فوت شدن و امسال عید درکنارمون نیستن و من اصلا سر از رسم و رسومات درنمیارم . شنیدم که عید میان برای فاتحه خوندن و اینا ولی نمیدونم چیکار باید بکنم ؟ مراسمی چیزی باید بگیرم ؟ پذیرایی چطوری باشه ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره کدوم شهری وچه مراسمی دارید

تهران هستیم و اصلیتا اردبیلی خب چون تاحالا من برای مراسم کسی عید خونشون نرفتم و مادرم رسم و رسومات رو بجا میاورد حالا نمیدونم چی به چیه 

خدا رحمتش کنه

بنظرم در رو به روی هیشکی باز نکن چیه روز عیدی بیان گریه و زاری برا روحیه خودت خوب نیس ..بنظرم خودت با داداش خواهرات برو سر مزارش دیگع مراسم فاتحه که یبار گذاتین 

عزیزم من هم پدرمو از دست دادم . خدا مادرت رو و همه اموات رو بیامرزه 

ما برای عید کار خاصی نمیکنیم فقط شادی نمیکنیم . ۷ سین نمیچینیم . اجیل نمیگیریم .

هر کی هم بیاد  . با شیرینی حلوایی و خرما ازش پذیرایی میکنیم .

طبق رسم ورسوم خودتون مایه گوسفندمیکشیم یاغذاسفارش میدیم دعوت میکنیم اقوام و دوستان وفامیل رو دگه خرما یه نوع شیرینی که تو مراسم ختم میدن وچای پذیرایی میکنن نهاریاشام هم حتمامیدیم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خدا رحمتش کنه، معمولا اقوام میان خونه سر میزنن، باید براشون خواستن بیان حلوا آماده کنین خرما اگه میت ...

ممنونم عزیزم خدا رفتگانتون رو بیامرزه .. یعنی شیرینی و میوه اینا نباید باشه ؟ لباس مشکی باید بپوشیم ؟

خدا رحمتش کنه بنظرم در رو به روی هیشکی باز نکن چیه روز عیدی بیان گریه و زاری برا روحیه خودت خوب نیس ...

این چه حرفیه خوب ممکنه رسمشون فرق کنه مگرمیشه دربازنکنی بقیه احترام میزارن میان

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖