2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۲۰ اون ۳۰

چند  وقته ازدواج کردین از اول همین بود یا .....

ای کاش که من پیر شوم در بغلت با دست تو زنجیر شوم در بغلت پرواز پر از حس رهایی ست ولی ای کاش زمین گیر شوم در بغلت
گناه به گردنه شوهرمه

بله

میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗
۵ ماهه اره

شاید بخاطر سنش باشه ولی اگه دوس داشتین میتونی درمانش کنی اگه اونم دوس داشته باشه یا کلا نسبت به نیازت بی تفاوته 

ای کاش که من پیر شوم در بغلت با دست تو زنجیر شوم در بغلت پرواز پر از حس رهایی ست ولی ای کاش زمین گیر شوم در بغلت
۵ ماهه اره

غذای فست فودی اصلا نخورید تاثیر داره

آرزوی خوشبختی و شادی برای همه دارم 😊 امیدوارم هیچکسی غمگین و ناراحت نباشه 🥰🥰😊😊...عاشق غذا و خوراکی و آشپزیم 😋😋سیر نمیشم.

ما چیزی به اسمه سردمزاج یا گرم‌مزاج‌ نداریم‌

ادم‌ سالم‌ باید حداقل یکبار و‌حداکثر سه بار در هفته رابطه داشته باشه با در نظر گرفتن خستگی و استرس شغلی و‌...

بقیه هرچیه بیماریه و باید درمان بشه

شوهرشما یا افسردست 

یا مشکله‌ هورمونی داره 

یا معتاده 

یا نیازشو از راه دیگه مثلا خودارضایی برطرف میکنه 

یا فشار و‌استرس عجیب داره 

خلاصه این‌وسط یه مشکلی هست 

درخواست دوستی قبول نمیکنم

چرا عزیزم برطرف نکنه؟؟ باهش حرف بزن ببین مشکلش چیه خب 

ایکارو نکن اصلا خوب نیست... حتما با یه مشاوره حرفبزن... اپلیکشن لیوم رو نصب کن واسه خانوماست مشاوره دارن و اونجا همه دختریم باهم حرف میزنیم بیا اونجا ببین چقدر از بدی های اینکار میگن