2777
2789
عنوان

لطفا اینروزا اگه کسی نذری داد ناشناس بود نگیرید مخصوصا حلوا

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 35 پست
😅😅😅 ولی من همیشه ارزوم بود اگه قرارباشه بمیرم با خوراکی بمیرم اونم چی؟ مفتی😍😍😍

😂😂😂دور از جونت

حداقل چلو کباب باشه بهتره😁

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پ چرا اخبار چیزی نگفت ؟؟

خبر کاملا موثق هست از خودم که نمیگم چون مردم دچار رعب میشن هرچیزی رو نمیگن ولی عکس اون دو تامرد هم دارم که کشته شدن از شهرستان بهبهانن 

آخرین تیکه ی این جورچینی، ای عشق...
چرته بابا..ما تو محرم کلی نذری خوردیم..همین چندروز‌پیشم شوهرم سمنو اورد خوردیم🤣🤣🤣فعلا زنده ایم

دلم سمنو خواست😌😌

لایک کردنتون مشکلی ندارم .اگه مخالف نظرم هستین  می تونین ریپلای کنید من سعی نمی کنم شما را قانع کنم و به دیدگاهتون احترام میزارم لطفا شما هم همینطور باشید .و گفتگو می کنم که با دیدگاه و زاویای دید دیگران آشنا شم.واینکه لطفا مهربون باشین چون مهربونی تنها زبانیست که تمام موجودات اون رو درک می کنن .ودر آخر می دونم که خیلی غلط تایپی دارم😂😂😂. صرف نظر از رنگ پوستت ،نژادت ،مذهب و جنسیت و موقیعت اجتماعیت من دوست دارمو  برام مهم و با ارزشی .با تشکر از تایمی که برا مطالع گذاشتین 💛
😂😂😂دور از جونت حداقل چلو کباب باشه بهتره😁

مفت باشه کوفت باشه😅

البته کباب سلطانی باشه دعاشون میکنم 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
اخیییی..ببخشید عزیزم ...منم چون باردارم شوهرم اورد گف بخور‌نذریه...

الهی عزیزم بسلامتی بدنیا بیاد شوخی کردم نوش جونتون

لایک کردنتون مشکلی ندارم .اگه مخالف نظرم هستین  می تونین ریپلای کنید من سعی نمی کنم شما را قانع کنم و به دیدگاهتون احترام میزارم لطفا شما هم همینطور باشید .و گفتگو می کنم که با دیدگاه و زاویای دید دیگران آشنا شم.واینکه لطفا مهربون باشین چون مهربونی تنها زبانیست که تمام موجودات اون رو درک می کنن .ودر آخر می دونم که خیلی غلط تایپی دارم😂😂😂. صرف نظر از رنگ پوستت ،نژادت ،مذهب و جنسیت و موقیعت اجتماعیت من دوست دارمو  برام مهم و با ارزشی .با تشکر از تایمی که برا مطالع گذاشتین 💛
وای خیلی باحال بود😁 حتما خانم تازه عروس بودن همسرشون فوت شدن برا همین بردن محضر😂😂

نذری رو هرجایی میشه برد خیرات نبوده که نذری بوده 

مفت باشه کوفت باشه😅 البته کباب سلطانی باشه دعاشون میکنم 

اره دو پرس میگیریم زودتر و راحت تر بمیریم😁😂

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
مفت باشه کوفت باشه😅 البته کباب سلطانی باشه دعاشون میکنم 

اره حداقل ادم قبل مرگش یه چیز خوب بخوره ناکام از این دنیا نره🤣🤣

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..
اره دو پرس میگیریم زودتر و راحت تر بمیریم😁😂

ولی خداییش مراقب باشیم تازگی هم چند نفر رفتن به بچه ها قطره دادن وقتی بهداشت و مراکز درمان هست به کسایی که میان دم در برای خدمات اصلا اعتماد نکنید 

ولی خداییش مراقب باشیم تازگی هم چند نفر رفتن به بچه ها قطره دادن وقتی بهداشت و مراکز درمان هست به کس ...

الان وقت قطره فلج اطفاله خواهر من

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
اره حداقل ادم قبل مرگش یه چیز خوب بخوره ناکام از این دنیا نره🤣🤣

😅😅😅

نذری رو هرجایی میشه برد خیرات نبوده که نذری بوده 

عزیزم بنظرم اگه بود حداقل اخبار میگفت که مردم نخورن دیگه مسائل امنیتیو که نمیشه مخفی کرد نترس شایعس .بعد خوب واقعا نذر حلوا واسه بردن به جایی مثل محضر شایع نیس .خداقل ی چیز دیگه می بورد به نظرم شوخیه چون از حلوام استفاده کردن تو متن .به هر حال از اطلاع رسانیت ممنون 💙

الان وقت قطره فلج اطفاله خواهر من

ببخشید مگه واکسن نیست ؟نمی دونستم قطره ام داره چه جالب