2777
2789
عنوان

لطفا اینروزا اگه کسی نذری داد ناشناس بود نگیرید مخصوصا حلوا

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 35 پست
عزیزم بنظرم اگه بود حداقل اخبار میگفت که مردم نخورن دیگه مسائل امنیتیو که نمیشه مخفی کرد نترس شایعس ...

نه شوخی نیست دوست عموی خودم بوده طرف عکسشو همه جا استوری کردن ،تو جنوب حلوا و هرجا میشه برد تهران که نیستن شهر کوچیکه محیطش اونجوریه دوتا ادم سرشناسم بودن و واقعا با ایمان بودن 

آخرین تیکه ی این جورچینی، ای عشق...
ببخشید مگه واکسن نیست ؟نمی دونستم قطره ام داره چه جالب 

واکسنش ب صورت قطرس

همیشه ک نباید امپول باشه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واکسنش ب صورت قطرس همیشه ک نباید امپول باشه

اوهوم چه جالب گفتم که نمی دونستم

لایک کردنتون مشکلی ندارم .اگه مخالف نظرم هستین  می تونین ریپلای کنید من سعی نمی کنم شما را قانع کنم و به دیدگاهتون احترام میزارم لطفا شما هم همینطور باشید .و گفتگو می کنم که با دیدگاه و زاویای دید دیگران آشنا شم.واینکه لطفا مهربون باشین چون مهربونی تنها زبانیست که تمام موجودات اون رو درک می کنن .ودر آخر می دونم که خیلی غلط تایپی دارم😂😂😂. صرف نظر از رنگ پوستت ،نژادت ،مذهب و جنسیت و موقیعت اجتماعیت من دوست دارمو  برام مهم و با ارزشی .با تشکر از تایمی که برا مطالع گذاشتین 💛
نه شوخی نیست دوست عموی خودم بوده طرف عکسشو همه جا استوری کردن ،تو جنوب حلوا و هرجا میشه برد تهران که ...

اها پس خدا بیامرزتشون 

لایک کردنتون مشکلی ندارم .اگه مخالف نظرم هستین  می تونین ریپلای کنید من سعی نمی کنم شما را قانع کنم و به دیدگاهتون احترام میزارم لطفا شما هم همینطور باشید .و گفتگو می کنم که با دیدگاه و زاویای دید دیگران آشنا شم.واینکه لطفا مهربون باشین چون مهربونی تنها زبانیست که تمام موجودات اون رو درک می کنن .ودر آخر می دونم که خیلی غلط تایپی دارم😂😂😂. صرف نظر از رنگ پوستت ،نژادت ،مذهب و جنسیت و موقیعت اجتماعیت من دوست دارمو  برام مهم و با ارزشی .با تشکر از تایمی که برا مطالع گذاشتین 💛
اوهوم چه جالب گفتم که نمی دونستم

😘🦋

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁