2777
2789
عنوان

اگهـــ...

91 بازدید | 19 پست

گوشیه پدرتون تو جیبش باشع اشتباهی زنگ بخوره به همسرتون و اینکه مامانتون هررررچیییی بدوبیراه بود و ب شوهرتون زده  و فحش  اینا شوهرتونم بشنوه ، چکار میکنه!!!تا حالا واسه کسی پیش اومده😔 من خیلییی ناراحتم دارم میترکم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلییی بد میشه 

گند میشه اصلا

آب ریخته شده ک نمیشه جمعش کرد

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

از خجالت اب میشم 

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂

حالا چی گفته مامانت؟

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂
ته بدشانسی، ای خدااااا

😭😭😭😔شوهرم گف دیگه با مادرت کاریندارم صنمی باهاش ندارم پامم تو خونشون نمیزارم اونم پاشو تو خونم نزاره تا موقه ای ک من هستم

حالا چی گفته مامانت؟

اینجوووررر گفته ک

گوه میخوره هروز هروز میره  شهرستان   اون نه پدر  داره  نه مادر برا چی هروز میره شهرستانشون میره پی ولگردی و و....

😭😭😭😔شوهرم گف دیگه با مادرت کاریندارم صنمی باهاش ندارم پامم تو خونشون نمیزارم اونم پاشو تو خونم ن ...

آخی ، بمیرم برات، چه قدر بدشانسی تو، خب شوهرتم حق داره ناراحت بشه، اما بذار بعد یه مدت آبها از اسیاب افتاد ، آشتی شون بده

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
آخی ، بمیرم برات، چه قدر بدشانسی تو، خب شوهرتم حق داره ناراحت بشه، اما بذار بعد یه مدت آبها از اسیاب ...

خدانکنه عشقم دعا کن واسم من اخه تک فرزندم کسیو ندارم جز خانوادم

الان خودم  حس میکنم کمتر برم خونشون بهتره چون تو تاپیک قبلمم گفتم مامانم با خودممم قهر بود

اینجوووررر گفته ک گوه میخوره هروز هروز میره  شهرستان   اون نه پدر  داره  نه ماد ...

حق داره شوهرت ناراحت بشه ولی فعلا تو هیچی نگو پیش شوهرت خودتو بزن ب بیخیالی چون اگه هی بیشتر پیگیرش بشی برا اونم گنده میشه ی مدت صب کن و آشتیشون بده