biidel مدیر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 587 عنوان اگهـــ... | مشاهده متن کامل بحث + 91 بازدید | 19 پست گوشیه پدرتون تو جیبش باشع اشتباهی زنگ بخوره به همسرتون و اینکه مامانتون هررررچیییی بدوبیراه بود و ب شوهرتون زده و فحش اینا شوهرتونم بشنوه ، چکار میکنه!!!تا حالا واسه کسی پیش اومده😔 من خیلییی ناراحتم دارم میترکم 1400/12/21 | 00:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
biidel مدیر استارتر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 587 حق داره شوهرت ناراحت بشه ولی فعلا تو هیچی نگو پیش شوهرت خودتو بزن ب بیخیالی چون اگه هی بیشتر پیگیرش ... اره میدونم حق داره منم هیچی نگفتم پشتیبانی شوهرمو گرفتم
royam18 عضویت: 1400/11/29 تعداد پست: 10386 اره میدونم حق داره منم هیچی نگفتم پشتیبانی شوهرمو گرفتم عیب نداره عزیزم ولی دیگه کشش نده و درموردش پیش شوهرت صحبت نکن سعی کن کمتر هم بری خونه پدرت تا انشالله ی مدت ک گذشت اشتیشون بدی اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه... حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!! ازسنت خجالت بکش یارو😐😂
تاااارا عضویت: 1400/11/09 تعداد پست: 11468 خدانکنه عشقم دعا کن واسم من اخه تک فرزندم کسیو ندارم جز خانوادم الان خودم حس میکنم کمتر برم خ ... آره عزیزم ، کمتر برو ، بعد یه مدت به یه بهونه ای مثل تولد همسرت ، آشتی شون بده، الانم زیاد پیگیر نشو، سعی کن یه جوری همسرت رو شاد کنی خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
biidel مدیر استارتر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 587 عیب نداره عزیزم ولی دیگه کشش نده و درموردش پیش شوهرت صحبت نکن سعی کن کمتر هم بری خونه پدرت تا انشالل ... اگه کمتر برم میترسم خانوادم ناراحت بشن چون تک فرزندم خیلی انتظار دارن ازم
royam18 عضویت: 1400/11/29 تعداد پست: 10386 اگه کمتر برم میترسم خانوادم ناراحت بشن چون تک فرزندم خیلی انتظار دارن ازم ن عزیزم اونا هم باید حق بدن بعدم منظورم این نیس ک عصن نرو مثلا اگر قبلا دوروزی یبار میرفتی الان دوهفته ای یا ۱۰ روزی یبار برو اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه... حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!! ازسنت خجالت بکش یارو😐😂