2777
2789

هیچ کس رو ندارم درد  و دل کنم مشورت بگیرم واقعا هیچ کس آدم های زیادی اطرافم هستن اما نمیشه به همشون حرف دل زد خیلی ها شنیدم میگن با مادرم درد و دل میکنم من نمیتونم  مادرم مادرم بلد نیس  فک میکنه به دختر رو بده  نمیره با شوهر بسازه  تا میگی ابن مشکل رو دارم  روزی هزار بار زنگ میزنه چی شد هیچ وقت راه حل خوب نمیده  یا زنگ میزنن میگه میخوای بابات بمیره  تا صبح نخوابیده  قلبش درد میکرد میدونم الکی میگه میخواد من زنگ نزنم  تا قهر نکنم نرم خونش هر وقت با قهر رفتم  بهم گفتن نگو ما میدونیم شوهرت نباید بدونه ما میدونیم قهری  اگه  بدونه باید حتما  طلاق بگیری و...هر وقت رفتم چند روز بعد با پای خودم برگشتم هیچ وقت پشتم نبودن الان نزدیک ۶ ساله  دردمو بهشون نگفتم فک میکنن  مشکلاتم تموم شده  زندگی ارومی  دارم  نمیدونن  از درون طوفانم الان  ۶ ساله  خونشون  نرفتم  الان شش ساله  هر وقت دعوامون شده شوهرم بیرونم کرده  نرفتم  غرورم نمیزاره برم اگه برم دوباره  با پای خودم برمیگردم  چه فایده که برم  دارم میترکم  الان نزدیک یک ماه شوهرم قهره  جدا می‌خوابه تو تایپک قبلی گفتم چرا  شو دیروز  بهم گفته برو عید خونه بابات نمیخوام برم  دوس ندارم  برم دلایل خودمو دارم پدر مادرم شهرستانن  گفتم نمیرم بهم فرصت  داده برم وگرنه بیرونم میکنه  میگه برو فقط فقط برو یا درخواست  طلاق بده رفتم با وکیل حرف زدم  دلایل برا طلاق خب نبود گفت رد میکنن  بیا مهریه رو بزار اجرا  اکنم از شوهرم خجالت میکشم  اگه بدی کرده  خوبی هم بیشتر کرده  چشم سفید نیستم فک کنه چشم به اموالش دارم  اونم بی خیال شدم نمیدونم چرا میگه برو دیروز گف از چشم افتادی  منو از اینستاش پاک کرده  منم دیدم هزار نفر زن غریبه داره اون وقت من که زنش پاک کرده  من بلاکش کروم میدونم شاید بخندین  بگین هنوز بچه اس نمیدونم خودش میگه  تصمیمم  جدیه دیگه نمیخوامت  غذا درس میکنم نمیخوره  هر روز کیک و تنقلات میگیره  میخوره  خسته  شدم از رفتاراش  انگار زندگی بچه بازی  میکنن داره  اینکار هارو میکنه زهر چشم بگیره  بسم غلام حلقه بگوش هر چی گفتم دفعه بعد دیگه تکرار نشه بگم چشم نمیدونم شاید هم جدیه  شاید دلشو زدم یکی دیگه اومده وسط اما دیروز گوشیش رو خواب بود چک کردم رمز شو تغییر نداده  هیچ چیز مشکوکی نبود نمیدونم شاید من متوجه نشدم  

ای کاش خدا به اینا که نمیتونن حامی بچه باشن و مشکلاتشو حل کن بچه دار نمیشدن هیچوقت

من که هیچوقت نمیبخشمشون

ای وای بر صبر بی صدای ما     ببخشید اگه حوصلم نمیشه اصلاح کنم اشتباهات تایپیمو. اگه سعی نداری به بقیه بگی اینی که من میگم (افکار رفتار و عقیده ) درسته ،بیا بغلم.❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوش به حالت من اینجام نمیتونم حرف بزنم یه ساله تاپیک نزدم از بس چرت بودن پست ها

من اینجام نمیتونم بگم 

یه جوریه برام

ای وای بر صبر بی صدای ما     ببخشید اگه حوصلم نمیشه اصلاح کنم اشتباهات تایپیمو. اگه سعی نداری به بقیه بگی اینی که من میگم (افکار رفتار و عقیده ) درسته ،بیا بغلم.❤

وقتی قهر کردیم من نرفتم آشتی راستش  لجم گرفتم سر هیچی دعوا راه انداخت  

نمیدونم چرا از بالا بهم نگاه میکنه دیروز منو داشت متهم میکرد به خیانت که عصبی دم گفتم ادعا حیثیت  میکنم پا پس کشید 

بهم گفت زندگی رو واست جهنم میکنم منم گفتم ادنی نیستن تو جهنم بمونم من بخاطر آبروم موندم بچه هام طلاق نباشن و خودم مطلقه دورغ  گفتم نتونستم بگم دوست دارم  چون قبلش بهم گفت دوست ندارم 

عزیزم اگه خواست بیرونت کنه حتما زنگ بزن پلیس میاد گزارش میکنه 

اخه باش صحبت کن بگو مگه من چه مشکلی دارم ک اینجوری میکنی 

با پدر مادرشوهرت حرف بزن بگو نمیدونم چشه چرا اذیتم میکنه

خدایا شکرت بابت دختر نازم و همسر مهربونم ❤لطفا برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستید 
خسته شدم دیگه تا میخوام یه تاپیک بزنم یه عده میان چرت و پرت میگن کاش، اینجا تفکیک داشت 

دقیقا

من حتی خجالت میکشم مشکلمو بگم وقتی میدونم برای خیلیهاشون مسخره به نطر میاد

یا اینکه میخوان بگن خبصلاحت در اینه و فلان

دقیقا من حتی خجالت میکشم مشکلمو بگم وقتی میدونم برای خیلیهاشون مسخره به نطر میاد یا اینکه میخوان ب ...

اره همیشه ام میگن صلاحت اینه

اخه یعنی چی صلاحت اینه

صلاح ادم اینه بدبخت باشه؟ 

💍♥ i said yes 

وااااا یعنی چی خوشم نمیاد بگو مگه روز اول کور بودی 

بچه هم داری ؟ 

ای خدا اخه این مردا چشونه بخدا خوشی میزنه زیر دلشون 

خدایا شکرت بابت دختر نازم و همسر مهربونم ❤لطفا برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستید