2777
2789
عنوان

20 گرم طلای زینتی

145 بازدید | 11 پست

چقدر در میاد با اجرت و مالیات و.. 

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏
بستگی داره اجرت طلا چقد باش دیگه

اگه بیشترین اجرت رو در نظر بگیریم حدودا چقدر میشه

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۴۰ تومن شاید 

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً

عزیزم حواست باشه مالیات نباید بگیرن. این تصویب شده و هیچ طلافروشی نباید مالیات بگیره. دو هفته پیش من دستبند گرفتم به طلافروش گفتیم جزئیات فاکتور بهمون بگه. همین که گفت مالیات انقدر شوهرم بهش گفت مالیات که گفتن نباید بگیرید. جاخورد یکم صغرا کبرا چید ولی بعد که دید کاملا در جریانیم، مالیات نزد

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
عزیزم حواست باشه مالیات نباید بگیرن. این تصویب شده و هیچ طلافروشی نباید مالیات بگیره. دو هفته پیش من ...

جدا؟؟ 

چقد خوب

چقد هزینه کردید و چند گرم شد؟ 

جدا؟؟  چقد خوب چقد هزینه کردید و چند گرم شد؟

دستبند ۸ گرم و خورده کمی هم چک و چونه زدیم شد ۱۲۳۰۰

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

چقد خوب حساب کردن 

مبارک عکسشو داری بزاری 

دوست داشتن رو به اونایی اختصاص بدیم که تو زندگیمون نقش داشتن نه اونایی که برامون نقش بازی کردن دوست داشتن ارزش بالایی داره هدر ندیم 

کم اجرت بگیر 

دوست داشتن رو به اونایی اختصاص بدیم که تو زندگیمون نقش داشتن نه اونایی که برامون نقش بازی کردن دوست داشتن ارزش بالایی داره هدر ندیم 
مبارک عکسشو داری بزاری 

ممنونم عزیزم. الان نه آخه خونه س منم منزل پدرم هستم