2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عشق ک نه ولی واسه من برگشت .

کلا دوبار رفتم تو رابطه ، دوبار هم برگشتن .

گاهی فاطی ، گاهی فافا .🐒  ‌‌‌در صورت ریپلای کردن لایک کنید در غیر این صورت هرگونه لایک پیگرد قانونی دارد .🥲😂 هرجا این (🥲) ایموجی بود منم دوستان .🥲😂 در انتظارِ ۲۰۰ و ۲ .🦋
چقد طول کشیدبرگشت شما کات کرده بودید یا اون

16 روز دقیق طول کشید و خودش کات کرده بود ولی بعدش پشیمون شده بود وقتی ک برگشت قبول نکردم تا جایی که انقدر اصرار کرد و چون خودمم حس داشتم بهش قبول کردم باز

تیکر بارداری نیست👀
16 روز دقیق طول کشید و خودش کات کرده بود ولی بعدش پشیمون شده بود وقتی ک برگشت قبول نکردم تا جایی که ...

از من ١٨ روزه ,خودش کات کرد ولی فکر نکنم دیگه برگرده,دعوای شدیدی کردیم که حتی سیمکارتشو شکسته و یکی دیگه استفاده میکنه,منم شمارشو ندارم

چند وقت بعد برمیگشتن

آخری بعد از ۶ روز .

اولی بعد از ۳ ماه ، کلا همه جوره سر این اولی مقصر من بودم 😂🥲( کلا فراموشش کرده بودم روز تولدم یهو پیم داد تبریک گفت ک تاپیک زدم ) 

گاهی فاطی ، گاهی فافا .🐒  ‌‌‌در صورت ریپلای کردن لایک کنید در غیر این صورت هرگونه لایک پیگرد قانونی دارد .🥲😂 هرجا این (🥲) ایموجی بود منم دوستان .🥲😂 در انتظارِ ۲۰۰ و ۲ .🦋
آخری بعد از ۶ روز . اولی بعد از ۳ ماه ، کلا همه جوره سر این اولی مقصر من بودم 😂🥲( کلا فراموشش کرد ...

این پسره بعد ز دعوا حتی سیمکارتشو خاموش کرده,الان ١٨ روز هیچ خبری ازش ندارم

این پسره بعد ز دعوا حتی سیمکارتشو خاموش کرده,الان ١٨ روز هیچ خبری ازش ندارم

کتفت ؟