2777
2789
عنوان

عفونت لعنتی

253 بازدید | 25 پست

الان دوماهه درگیرشم رفتم دکتر دارو خوردم خوب شد دوباره الان احساس سوزش و تکرار ادرار دارم خیلی ببخشید من تو اقدامم احساس میکنم به اون حساسیت دارم چون میخوابم تا صبح ماه های قبل زود میرفتم دستشویی نشد گفتن تا صبح بخواب احساس میکنم بخاطر اونه هی عفونت میگیرم چیکار کنم دکتر نرم ؟؟انقدر درگیر دکترم دیگ خسته شدم

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصن نباید تا صبح بخوابی..کی اینو بهت گفته؟

تو همین جا گفتن بهم 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
هم خودت رعایت کن و هم همسرتون باید تمیز باشن اگه متاهلی؟

عزیزم خیلی رعایت میکنم ولی عفونت ادراری فک نکنم ربطی به رعایت بهداشت همسرم داشته باشه

بدترین کار تا صبح خوابیدن با اون وضعیته...اون بخاد بگیره رحم خودش حالت مکش داره،اونی که بایا جذب بشه و بگیره میگیره

وقتی به یه احمق بیش از حدخوبی میکنی،خودتو واسه ضربه هاش آماده کن.
بدترین کار تا صبح خوابیدن با اون وضعیته...اون بخاد بگیره رحم خودش حالت مکش داره،اونی که بایا جذب بشه ...

میدونم اشتباه کردم من خیلی سریع عفونت میگیرم نباید اینکارو میکردم

منم اون اوایل که جوونتر بودم همین کارو کردم،عفونت گرفتم بعدش خونریزی داشتم مداوم...نکن اینکارو دیگه...تا یک سال اقدام طبیعیه نگران نباش

وقتی به یه احمق بیش از حدخوبی میکنی،خودتو واسه ضربه هاش آماده کن.
اسی منم همینم.ادم تمیزی هستم ولی تواقدامم وتاصبح نگهش میداشتم یه کم خارش میشم.فردامیخوام برم دکتر.بخ ...

برای من عفونت ادراریه خیلیییی بده موقع دستشویی اشکم در میاد

دوساعت م بسه فکر کنم شوهرت عفونت داره باید درمان شه

نه اونم تازه ازمایش داده

منم اون اوایل که جوونتر بودم همین کارو کردم،عفونت گرفتم بعدش خونریزی داشتم مداوم...نکن اینکارو دیگه. ...

الان چیکار کنم اصلا دلم نمیخواد برم دکتر دوباره ازمایشگاه اوووف همش تو این ازمایشگاهام 

نه اونم تازه ازمایش داده

کلا تو دوره اقدام همه عفونت میگیرن خودمم داشتم 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم