2777
2789
عنوان

عفونت لعنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 25 پست
کلا تو دوره اقدام همه عفونت میگیرن خودمم داشتم 

چیکار کنم دوباره برم دکتر آمپول میده

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان عفونت ادرار داری؟

اره ماه قبل دقیقا اینطوری بودم موقع ادرار خیلی درد دارم و سوزش شدید و تکرار ادرار رفتم ازمایش  گفت عفونت ادراری  آمپول جنترامایسین چیه با قرص سفکسیم داد ولی دیگ نمیخوام برم دکتر 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
اره ماه قبل دقیقا اینطوری بودم موقع ادرار خیلی درد دارم و سوزش شدید و تکرار ادرار رفتم ازمایش   ...

سرکه سیب با آب ولرم بشین اما عفونت ادرار حتما باید آمپول بزنی

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
سرکه سیب با آب ولرم بشین اما عفونت ادرار حتما باید آمپول بزنی

اگه باردار باشم یک درصد سرکه و اینا مشکلی نداره؟

اگه باردار باشم یک درصد سرکه و اینا مشکلی نداره؟

سرکه اصن ضرر نداره اما حتما برو دکتر 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
یکم سرکه با آب ولرم نیم ساعت بشین توش

سرکه فرقی نداره چی باشه عزیزم؟؟

...کیسه آب گرم.یا حوله آب گرم بذار روی خصوصی بدنت..خودت رو با یه شامپو بچه بشور شبی یه بار و با سشوار خشک کن خودتو...مایعات فراوان بخوررر...قرص فنازوپریدین بخر بخور...

وقتی به یه احمق بیش از حدخوبی میکنی،خودتو واسه ضربه هاش آماده کن.

سلام عزیزم 

برای بارداری دراز کشیدن به مدت ۵دقیقه بعد از انزال کافی هست چون خانم هیچ نقشی در بالارفتن اسپرم ها نداره.

درمان عفونت حتما باید انجام بشه و بدن تقویت بشه تا عفونت نتونه بر بدن غالب بشه.

درصورت تمایل به ویزیت ومشاوره 

فریبا رحیمی    کارشناس مامایی و  مشاوره ودرمان بیماریهای زنان و اختلالات جنسی،تعیین جنسیت،مراقبت های بارداری و ....       فعال در اپلیکیشن مشورپ پاسخ دهی در لحظه وآنلاین ۲۴ساعته

fariba.rahimi.midwife@

ویزیت در پیج اینیستا

و اپلیکیشن مشورپ