2777
2789

در مورد ازدواج بااون حاجی

اگه واقعا ازت نمیخواد باهاش زندگی کنی و فقط ثبت شناسنامه ست بنظرم کار عاقلانه ای هست

در مدت ۳ سالی که عضو نی نی سایت بودم بیش از ده بار قطع دسترسی شدم. این بود آرمانهای ما؟😁

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره عزیزم صلاح ملک خویش خسروان داند ولی عزیزم انسان عاقل بایدوقتی داخل مسیری میره ازجزئیات باخبربا ...

میگه که اصلا بچه ای نداره اون آقا

در مدت ۳ سالی که عضو نی نی سایت بودم بیش از ده بار قطع دسترسی شدم. این بود آرمانهای ما؟😁

در مورد آخرین تاپیکت میگم عقد کن مام واسه بابامون دنبال همچین موردی بودیم ب کسی اعتماد نکردیم و پدرم فوت کرد'ولی بدون بعدا بخوای عروس بشی یکم داستان میشه برات

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
اسی گفت که پیرمرد بچه نداره زن هم نداره خودشه و یه دختر برادر

کل تاپیک رونخووندم وفقط راهنمایی کردم...برای آگاهی مطالب بیشتری گذاشتم

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
میگه که اصلا بچه ای نداره اون آقا

برای آگاهی مطالب ارسال شده

ایشون بایدمطالب درباره ی ارث هم بدونن الکی الکی که نمیشه واردشناسنامه ی دیگری شد

بایدهمه ی جوانب درنظرگرفته بشه

چون بچه ندارن همون بچه ی خواهربرادرو...میتوونن اقدام برای ارث هم کنن

بایدبدونن چه چیزایی به اسمشون خواهربود چه چیزهایی خیر

فقط حقوق نیست بعدازمرگ یک هشت اموال هم هست که طرف حتی امضام بده دولت موظف به پرداخت...چون باطل محروم کردن ازارث...

درکل فقط حقوق ایشون نیس که بایددرباره ش فکرکنن وحرف بزنن

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید