2777
2789

چرا همه می‌خوان بلاگر بشن🤷

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍                                                         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون همه لب و اندام های زنانه رو دارن  دو سه تا ساپورت هم دارن  یه ماگ و چای هم دارن  ...

😂😑بخدا همینطوری پرسیدم من هزارتا درس بدبختی دارم حوصله اینکارا هم ندارم 

چون همه لب و اندام های زنانه رو دارن  دو سه تا ساپورت هم دارن  یه ماگ و چای هم دارن  ...

من ماگ ندارم

نمیشه😂

خیلی دوست دارم یه سری تغییرات درون خودم ایجادکنم.استارت تغییرات مثبت 11فروردین1401😄اگه  زدم زیر قولم میام اینجامینویسم که شماها دعوام کنید که عهدم وشکستم😄😃اگه امضام وخوندی وحوصله داشتی بپرس فندق سر قرارت هستی یانه اگه نبودم دعوام کن😄😲😓فندق سرقرارش نبود ولی از18فروردین دوباره تصمیم گرفتم پای عهدم بمونم.چون زدم زیرقولم هرکی امضام وخوند.یادآوری کنه که این سری سر قولم بمونم😄😄(اینجانب فندقی بااراده که تو تصمیمیش موفق شد👏👏)❤❤

اومدم در مورد تاپیک بعدی نظر بدم.متاسفانه دیر رسیدم و قفل شده بود.حتما حتما حتما برو و عقد اون اقا بشو.اگه واقعا سنش ۹۰سال هست.ما هم تو فامیل از این مورد داریم.خانمه عقد کرد.و اصلا اقا رو ندید .نرفت خونش .دو سال بعد آقا مرد و حقوق به خانم رسید .اون مرد بمیره حقوقش قط میشه.پس چه بهتر به تو برسه.و اینکه ازدواج کنی اون حقوق قط نمیشه .تا زنده باشی حقوق میگیری

در مورد شناسنامه هم اصلا نگران نباش.بعد فوت آقا میتونی بری اسمش رو از تو شناسنامه پاک کنی.خیلی راحت این کار رو انجام میدادن .خواهشاً به حرف بقیه گوش نده.خوب فکر کن .توی عمرت میتونی ماهی ۱۴میلیون کار کنی.بعدش هرسال حقوق زیاد میشه.حقوق بازنشسته ها فرق زیادی نداره

در مورد شناسنامه هم اصلا نگران نباش.بعد فوت آقا میتونی بری اسمش رو از تو شناسنامه پاک کنی.خیلی راحت ...

بله منم میخواستم همینو بگم 

دختر باکره که باشه طلاق بگیره یا شوهرش فوت کنه شناسنامشو عوض می کنن.همکار من اینجور بود شناسنامه جدید گرفت و مجدد ازدواج کرد.اگه واقعا شرایطت بده قبول کن اما بگو حداقل ماهی 1-2 تومن بهت بدن 

چطوری بعضیاتون چند ماهه عضو شدین ولی ده هزار تا پست گذاشتین😨من چهار ساله عضوم هنوز هزارتا نشده.    💍R❤A💍

استترترنمیشه حقوق روبه نام زد😂

حقوقی که ازسمت بیمه ودولت میادتازمانیکه طرف زنده س بهدحسابش واریز میشه بعدازمرگ طرف یه حساب اززن عقدی اون خانم میگیرن وبه ایشون واریز میشه واگردخترمجردتوخونه داشته باشه ایشونم محق گرفتن نیمی ازحقوق پدرشه...

یک سوم اموال متوفی به اموال منقول وغیرمنقول که برای خودش هستش تعلق میگیره نه حقوقی که دولت واریز میکنه...

ویک هشتم اموال برای شماس ومهریه وحقوق اون هم من فک نکنم بااین تفاسیربهتون بدن وازتون امضامیگیرن...سریک هشتم اموال که البته اصولاحقوقی نیست ودولت موظف بعدازمرگ یک هشت شماروبده...

مهریه فک نکنم براتون تعیین کنن که مدعی نشید🙏

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
اومدم در مورد تاپیک بعدی نظر بدم.متاسفانه دیر رسیدم و قفل شده بود.حتما حتما حتما برو و عقد اون اقا ب ...

اگرازدواج کنن حقوق قطع میشه عزیزم

مگراینکه صیغه ی دائم نباشن وعقدموقت باشه

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
در مورد شناسنامه هم اصلا نگران نباش.بعد فوت آقا میتونی بری اسمش رو از تو شناسنامه پاک کنی.خیلی راحت ...

ب بازنشسته ها بعد فوتشون ۱۴میلیون نمیدن نهایت ۴یا۵میدن

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...

سهم همسر متوفی معادل 50% کل مستمری استحقاقی است و چنانچه بیمه شده مرد دارای چند همسر دائم باشد مستمری بین آنها به تساوی تقسیم خواهد شد.

سهم هر فرزند متوفی معادل 25% مستمری استحقاقی است ودر صورتیکه فرزندان هم پدر و هم مادر خود را از دست داده باشند ، سهم آنان دو برابر این میزان خواهد بود .

سهم هر یک از پدر و مادر متوفی ، معادل 20% مستمری استحقاقی خواهد بود.