2777
2789

اسی اونجا قفل شد اینجا برات کامنت گداشتم عمه ام منم این کار کرد حقوقشم تمام کمال بهش رسید بعد فوتش بخدا کار اشتباهی نمیکنی تا اخر عمرم حتی ازدواجم کنی حقوق رو داری به حرفا بقیه گوش نکن حتما این کار کن چون ایندت تامین میشه بخدا بهترین پسر هام در اینده منتتو میبرن خودتم از لحاط مالی امنیت داری و حقوقش مطمعن باش ازدواج کنی هم داری چون عمه منم این طور بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه زن خوبی هر کی بود سم میداد بهش😁👍✌

آره زن خوبیه...ولی درعوض یک هشت ومهریه وحقوق روازارث میگیره🌹🌹

آره پیرمردنفسم نداره یه بشکن بزنی جلوش افتاده😂

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
آره عزیزم صلاح ملک خویش خسروان داند ولی عزیزم انسان عاقل بایدوقتی داخل مسیری میره ازجزئیات باخبربا ...

وکیلی اونوقت نمیدونی که حقوق به همسر میرسه حتی  بعد مرگ وازدواج کنه و اگر دخترش  طلاق بگیره اونم وقتی پدرش در قید حیات باشه یکم حقوق بهش میدن  پس اطلاع اشتباه نده من عمه ام اینطوره بود

آره زن خوبیه...ولی درعوض یک هشت ومهریه وحقوق روازارث میگیره🌹🌹 آره پیرمردنفسم نداره یه بشکن بزنی ج ...

ببین ایشالا که دختره خوشبخت بشه

الانم زندگی کنه لذت ببره

زبونم لال خدای نکرده معلوم نیس شاید دختره از پدربزرگه زودتر مرد😢

وکیلی اونوقت نمیدونی که حقوق به همسر میرسه حتی  بعد مرگ وازدواج کنه و اگر دخترش  طلاق بگیر ...

کامنت های بعدی روبخوونید

اینکه ازسال 92قانون تغییرکرده ومستمری بعدازازدواج دائم هم به زن تعلق میگیره رونوشتم

چقدرزودقضاوت میکنید

شماحقوق خووندی گویا

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
ببین ایشالا که دختره خوشبخت بشه الانم زندگی کنه لذت ببره زبونم لال خدای نکرده معلوم نیس شاید دختره ...

نه خدانکنه🌹🌹ان شاا...بمونه استفاده کنه گناه داره بنده ی خدا...

به موجب بند یک ماده ٤٨ قانون حمایت خانواده مصوب سال ۹۱ و آئین‌نامه اجرایی مربوطه مصوب ۲۷ بهمن ۹۳ قوه ...

@کفترسفید  

کامنت های بعدی روبخوونید اینکه ازسال 92قانون تغییرکرده ومستمری بعدازازدواج دائم هم به زن تعلق میگیر ...

حقوق نخوندم ولی عمه ام این  جور بود بعد مرگش حقوقش داره و الانم ازدواجم کنه بازم حقوق همسر اول داره ابان این اقا دختر مجرد نداره واگر  شوهر کرده باید قبل مرگ پدرش طلاق بگیره وگرنه بعد مرگش طلاق میگن برا حقوقش بوده پس باطله  من کلا با عمه ام بودم چی به چیه  الانم عمه ام بهترین خواستگارا رو داره ولی ازدواج میگه برا چمه

سلام اسی تاپیک قبلتو کامل خوندم واقعا حس کردم اکثر کامنتا نفسشون ازجای گرم بلند میشه..

اخه دختر20ساله ای ک تو روستا با ناپدری زندگی میکنه اونم تو اییین شرایط جامعه واقعا چیکار میتونه بکنه خدایی

همون کنکور دادن هم کلیییی خرج داره،تازه دانشگاه روزانه هم قبول شی انقدر خرجای خودت ومتفرقه میاد تو دست و بالت

تو از شرایطت معلومه ک با این وضعیت تقریبا غیرممکنه مستقل شی،میتونی قبول نکنی بخاطر چرت و پرتای مردم و لکه ننگ و حرفای مزخرف و بشینی تا اخر با یکی از همون معتاد بیکارا ازدواج کنی و هی افسرده تر شی

یاهم همونطور ک دوستان گفتن با وکالت طلاق و اگاهی و بدون اطلاع دادن ب هیییچکس اینو قبول کنی،زودترتصمیمتو بگیر دیدی طرف پس فردا مرد تو موندی و پشیمونی

ادم پول داشته باشه خوشحالم میتونه بشه ول کن این حرفای رویایی ک ترجیح میدم عشق باشه و ترجیح میدم خودم ایندمو بسازم،انگار شرایط تورو نمیبینن

حتما با گرفتن وکالت طلاق و اینا قبول کن اخه ی پیرمرد دیالیزی90ساله ک پوشک میشه چیکااارمیتونه بکنه

یه کاربر خاموش که بعداز2.3سال عضو شده  دیگه خیلی هاتونو میشناسم و دیدم ت خیلی از تاپیکای جنجالی هم بودم  
آره عزیزم صلاح ملک خویش خسروان داند ولی عزیزم انسان عاقل بایدوقتی داخل مسیری میره ازجزئیات باخبربا ...

اسی گفت که پیرمرد بچه نداره زن هم نداره

خودشه و یه دختر برادر

یه کاربر خاموش که بعداز2.3سال عضو شده  دیگه خیلی هاتونو میشناسم و دیدم ت خیلی از تاپیکای جنجالی هم بودم