2777
2789
عنوان

بیاین کمکم ؟!

66 بازدید | 5 پست

من ۱۸ ماهه تقریبا نامزدم 

شوهرم فرد خیلی خوبیه مهربونه خوش اخلاقه  ولی خیلی زود عصبی میشه و اینکه خیلی منطقیه 

شغلش ازاد هست ولی لیسانس انسانی داره وضع مالیش خوبه 

و اینم بگم خیلی میل جنسیش بالا هست بعضی موقع ها فک میکنم منو فقط به خاطر هوسش میخواد و این حرفا 

ما از بس بهم وابسته ایم و همو دوس داریم سره هر چیزی دعوا میکنیم و از پنج روز یه بار قهریم 

تنها مشکله من اینکه اون تویه تنهاییهامون خیلی خوب بهم محبت میکنه نوازش میکنه ولی تو جمع محبتش کمه 

نه اینکه محبت نکنه ها مثلا یه بار جلوی خانوادش خیلی خوب بهم توجه میکنه بهم عذا اینا تعارف میکنه یا مثلا از دم در میام پامیشه ولی بعضی موقع ها هم هست که یواشکی محبت میکنه که من احساس کنم خجالت میکشه فقط برا من اینطوره 

و واس خواهر زاده هاش و خواهراش خیلی خوب محبت میکنه و تو اینجور موقع ها هم من احساس تنهایی و خقارت میکنم که چه جور عاشقیع که خیلی خوب بلده تو جنع واس خواهرش محبت کنه ولی واس من نه 

خسته شدم از بس فک کردم و کلافه شدم دیگه 

احساس میکنم یه خونه بریم این هرروز بد تر میشه و جلو جنع منو دیگه حسابم نمیکنه 

بخاطر خجالتشه.والا خیلیا اینحورین.بنظر من خوبه ک احترام تو داره جلو بقیه اما خیلیا هستن تو خلوت ابراز علاقه میکنن.او جمع با احترام گذاشتن احترام میزارع.اینحوریه ک بقیه متوجه عشقتون میشن.والا زشته دونفر جلو بقیه هی بگن عاشقتم هی همو نوازش کنن.😐

بخاطر خجالتشه.والا خیلیا اینحورین.بنظر من خوبه ک احترام تو داره جلو بقیه اما خیلیا هستن تو خلوت ابرا ...

نمیگم که همو بغل کنیم بوس کنیم میگم مثل محبتی که به خواهرت داری برا منم داشته باش 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مخبت به خاعر تو جمع،سبا محبت به همسر فرق داره ها.مثلا چی میگه ب خواهراش😐،ش

خب وقتی میبینتشون خیلی خوب باهاشون حرف میزنه حال و احوال پرسی میکنه 

لوسش میکنه میگه کمرت درد گرفت بده من جارو بکشم یا بهشون هر دفعه عذا تعارف میکنه 

خب وقتی میبینتشون خیلی خوب باهاشون حرف میزنه حال و احوال پرسی میکنه  لوسش میکنه میگه کمرت درد ...

تو خب زنشی .با اونا تعارف داره ک باید تعارف کنه.ب هرحال مهمونن.بعدم فک کن نزدیک بیست سال با اونا زندگی کرده.بنظزم فکرت اشتباس.چون ب توام با نوبه‌ی خودت احترام میزارع.