2777
2789
عنوان

لاک+غسل

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 23 پست
خب بعد وقتی نمازت قضا میشه اینجوری چیکار باید کرد؟

لاکه دیگه عزیزم باید یه جوری پاکش کرد ،سیمان کف خیابون ک نیست

بعدم کسی ک قضای نماز براش مهم هست لااقل یه مقدار قبل ترش یه فکری ب حال مانع وضوش میکنه

لینک حرف ناشناسhttps://harfeto.timefriend.net/16469353197393

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید پاک کنی غسل نمیشه اونطوری، خب یه سوپری ندارین سر کوچتون؟؟ از همون بگیر

روی لاکا دوباره لاک زدم و سریع پاک کردم و بقیشو با الکل درصد بالا و قند پاک کردم.

لاکه دیگه عزیزم باید یه جوری پاکش کرد ،سیمان کف خیابون ک نیست بعدم کسی ک قضای نماز براش مهم هست لاا ...

خب یه مواقعی پیش میاد که یکی مثه من فکر می‌کنه که لاک پاکن همراهشه ولی اینجوری پیش میاد

روی لاکا دوباره لاک زدم و سریع پاک کردم و بقیشو با الکل درصد بالا و قند پاک کردم.

خداروشکر

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
اگه نتونستی غسل کن همینجوری بعدم تیمم بدل از غسل انجام بده که نمازت رو بخونی،به محض اینکه لاک پاک کن ...

هنوز برای انجام نماز وقت داشته باید بره تهیه کنه این کار یرای زمانیه که نماز داره قضا میشه و وقت تنگه باید جبیره و‌تیمم بدل از غسل کنه و بعدا دراولین فرصت پاک کنه

خدا